Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18954981 www.bgdnes.bg

Пепи, който полетя от 7-ия етаж, получи баня мечта

Води битка да се изправи на крака 

Момчето в инвалидна количка вече няма да ходи до тоалетна извън къщата 

Мечтаната баня получи Пепи, който полетя и по чудо оцеля след падане от седмия етаж на жилищен блок.

Момчето е в инвалидна количка и новата придобивка ще улесни живота му, тъй като досега тоалетната е била външна и с мъки е излизал извън къщата си в пловдивското село Крумово.

Реклама

"В продължение на две седмици в дома на Пепи изграждахме нова баня за него, която вече е напълно готова. Проектът стартира от нулата и е изцяло по желание на майката на Пепи. Вече има достъп от къщата директно и на момчето няма да му се налага да излиза навън. По каузата на Пепи получихме още средства за предстоящата му рехабилитация, които му преведохме. Пепи води битка отново да се изправи на крака, като го бяхме изпратили на рехабилитация за един месец, но са нужни още процедури", обясниха от благотворителната организация "Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще", които присърце приеха житейската битка на младежа.

Страховитата история със 17-годишното момче се разигра през лятото на миналата година в Дупница. На 18 август, точно на рождения си ден, Пепи отива на гости при своята приятелка. Бабата на момичето не го харесва. Когато тя се прибира, за да се скрие от нея, Пепи влиза в гардероба. В продължение на почти два часа момчето стои заключено вътре буквално без въздух. В крайна сметка на Пепи му става лошо, завива му се свят, от липсата на кислород губи ориентация. Излиза от гардероба, за да си поеме въздух, излиза на терасата, без да осъзнава какво се случва, и полита от 7-ия етаж на блока. Някаква висша сила или чудо помагат на тийнейджъра да оцелее. Полетът му завършва върху баластра и момчето оцелява, въпреки че има много наранявания.

Всеки може да подкрепи Пепи и неговата битка чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ/Give a Hand ZPDB

Основание: Дарение за кауза на Подай ръка 8

PayPal; [email protected]

Може да се свържете и с "Подай ръка\Заедно за по-добро бъдеще" на телефон 0893 025 067 и екипът ще ви съдейства напълно.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама