Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1905006 www.bgdnes.bg

Актьорче заби малката Мадона

Непълнолетната щерка на Мадона – Лурдес, наруши забраната на именитата си майка да се вижда с момчета и забърса първото си сериозно гадже.
16-годишната рожба на поп кралицата от връзката й с треньора по фитнес Карлос Леон е хлътнала до уши в младия актьор от сериала Homeland Тимъти Чаламет . Известната с буйния си нрав девойка е открила тръпката си в частното училище по сценични изкуства "Ла Гуардия" в Ню Йорк, където учи средното си образование. Симпатичният младеж, който обаче е от далеч по-скромно семейство, също бил възпитаник на елитното школо и е с една година по-възрастен от Лурдес.  
"Всички в училището знаят, че са гаджета, защото те въобще не се крият", издаде неназован източник пред "Ню Йорк пост". Новата светска двойка засега избягва да се показва заедно извън пределите на училището. Запознати с характера на малката Чиконе са убедени, че съвсем скоро тя ще събере смелост и ще покаже любовта си към Чаламет на публично място.
"Момичето се притеснява, че с постъпката си може да навреди на именитата си майка, която за капак й бе забранила да излиза с младежи, докато не навърши 18 г.", твърди близък до семейството на певицата. Мадона наложи ембарго на Лурдес за срещи с момчета, след като през лятото на 2010 г. папараци я заловиха да дефилира в медийното пространство с изтънчен момък под ръка. Тогава двамата се появиха за премиерата на мюзикъла "Девет" в Ню Йорк. В светските среди веднага се зашушука, че избраникът на Лурдес бил копие на баща й Карлос Леон. Пред журналистите 54-годишната Мадона омаловажи събитието и нарече нещата "несериозни", защото щерка й и момчето били още деца, но в къщи е дръпнала строга реч на непокорната Лурдес, която уверено върви по стъпките на скандалната си майка.
Също като майка си Лурдес не обичала да спазва ничии нареждания и проявявала бунтарски характер. Малката искала още отсега да е под светлината на прожекторите и да се отскубне от опеката на властната си майка, поради което в края на миналата година се изнесе от вкъщи и записа школо в Ню Йорк. За да запази независимостта си, момичето даже настоя само да си плаща солените такси за обучението си. От три години насам Лурдес е рекламно лице на модната линия на Мадона Material Girl , в която има и творческо участие. Това й носи солидни хонорари, които могат да покрият охолния й начин на живот, споделят запознати. Освен Лурдес родената в Бей Сити, щата Мичиган, етническа италианка има още три деца - Роко (12 г.) от брака й с култовия британски режисьор Гай Ричи, Дейвид Банда (8) и Мърси Джеймс (8), които бяха осиновени от африканската държава Малави.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама