Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1928197 www.bgdnes.bg

Зетят на Цеци Красимирова работел за Златко Баретата

Столичният бандит Генчо Романски, по прякор Радо, е подсъдим за разпространение на наркотици като част от бандата на Златко Баретата. Той е мъж на сестрата на моделката Цеци Красимирова, Даниела. Даниела и Романски живеят на семейни начала от няколко години.

Когато бандата на Златко Баретата е разбита в началото на 2009 г., четирима негови приближени изчезват безследно. Това са Антон Савов - Тони Мамата, Генчо Романски - Радо, Росен Петров - Животното и Мартин Станков - Рашо Кърпата.

Реклама

Чак в средата на 2010 година дясната ръка на Баретата Тони Мамата се предава, а малко по-късно ченгетата провеждат акция на плажа Арапя край Бургас. Там, в компанията на Цеци Красимирова и сестра й Даниела, е забелязан Генчо Романски - Радо, обявен за общодържавно издирване.

Срещу четиримата бегълци започва отделно дело от това, по което Баретата и повечето от хората му бяха осъдени наскоро. То се гледа в Специализирания съд. Засега в ареста е единствено Тони Мамата, а зетят на Цеци Красимирова е пуснат вкъщи при сестра й. Той обаче се явява в съда, когато има заседания по делото.

Според магистратите не е изключено да е дал свидетелски показания срещу Тони Мамата и Златко Баретата в замяна на по-лека присъда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама