Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1930763 www.bgdnes.bg

Ангел Бончев напусна София

Отвличаният от  "Наглите" футболен бос Ангел Бончев отново е изчезнал! Кошмарният слух обхожда столичния квартал "Борово", откъдето преди 5 години в една майска нощ садистите натикаха в полицейска кола тогавашния президент на "Литекс" и поканиха смъртта в живота му. Бившият борец, изгубил съпругата си Камелия Бончева в дните около последното Рождество, от месец и кусур никакъв го няма в апартамента му, алармираха загрижени съседи.

За тяхно успокоение, а и за това на компетентните служебни лица, ангажирани с делата на семейство Бончеви срещу "Наглите" и фондацията фантом на Алексей Петров "Утре за всеки", усвоила набързо дадения под натиска на похитителите откуп от 157 хил. евро за живота на Камелия Бончева, Ангел е жив и здрав.

След смъртта на съпругата си, получила рак покрай драматичните събития с нейното и на мъжа й отвличане, Ангел Бончев изпаднал в депресия. Каленият да преодолява какви ли не житейски препятствия бивш спортист изведнъж се почувствал слаб пред спомените за съпругата си, с които вечер оставал сам в доскоро семейното им жилище. Затова Ангел Бончев взел категорично решение да напусне София за неопределено време. В момента той търси утеха при родителите си в Ловеч.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама