Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1931017 www.bgdnes.bg

Гаджето на подгласничката на "Мис Пловдив" наби охранител и я заряза сама посред нощ

Зрелищен екшън беляза нощта на конкурса „Мис Пловдив". След финала на конкурса на паркинга на хотела, в който се провеждало събитието, се чували женски писъци и мъжки ругатни.

"Тъпанар, вдигай бариерата", крещял мъж на около 30, блъскайки охранителя. Пазачът Костадин опитал да обясни, че преди това трябва да си получи дължимата сума за престоя на паркинга, но в този миг бил ударен с юмрук в лицето. Собственикът на автомобила, с американска регистрация, категорично отказал да плати и вместо това започнал да ругае човека, който вдига бариерата, съобщава вестник "Марица".

Реклама

Станало ясно, че нахаканият мъж е гадже на Каролина Тъпчинка, която спечелила второ място на конкурса "Мис Пловдив". Явно господинът с лъскавото возило я придружавал на конкурса.

"Стоп", изпискала 22-годишната красавица от полски произход се опитала да разтърве вкопчените един в друг мъже. Гаджето й обаче я изблъскало и тя се озовала на земята. След това той се качил в колата с маневра на заден ход, с която за малко не премазал крака на русокосата си приятелка.

Заформилата се опашка от коли пред бариерата, изнервила съвсем тълпата. "Хайде, бе, плащай и се махай, няма цяла нощ да стоим тук", викали изнервените шофьори на другите коли. Но вместо това побойникът изпратил плюнка в лицето на охранителя, който, въпреки сцепената си вежда, отказвал да го пусне.

Нахалният шофьор успял да се измъкне, когато бариерата се вдигала, за да излязат чакащите автомобили. Но приятелката му се оказала без чанта и сама на тротоара в полунощ.

Служители на охранителна полиция пристигнали на мястото на инцидента по сигнал на свидетели. След като разпитали охранителя Костадин за случилото се, те го призовали да даде показания в III PУП и да си извади медицинско.

Реклама
Реклама
Реклама