Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/2028751 www.bgdnes.bg

Росен Джуджето заряза рудника, чака нов джакпот

Пернишкият тотомилионер Росен Русимов-Джуджето заряза работата си в рудника. Работата е слаба, не ходя вече там, обясни ударилият 4,7 млн. Русимов, който стана първият тотомилионер у нас, признал си публично, че е спечелил.


"Бях сигурен, че ще спечеля. Един приятел, с който пиеме кафе сутрин, ми каза, че джакпотът е в Перник, но е сигурен, че не съм аз", спомня си Джуджето в "Часът на Милен Цветков". След като си взел фиша и отишъл в тотото, от националната телевизия вече били там, но никой не му обърнал внимание. Не му повярвали, че печалбата е негова, а тотаджийката се разревала, че точно при нея са паднали милионите.

"Жена ми една седмица не ми вярваше, а някои и до днес не вярват, че аз съм спечелил, мислят, че като черпих, правя циркове", смее се Росен Русимов. Той чака отново да се натрупат повече пари, за да играе сериозни комбинации. Късметлията си чака и другата половина от милионите, които НАП запорира. Парите си похарчил за някои покупки и инвестиции. За последните похарчил един милион.

Реклама
Реклама
Реклама