Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/2029149 www.bgdnes.bg

Четирима братя се бият за жена

Двама братя роми са в болница, след като се млатиха с други двама заради жена. Екшънът се разиграл в махалата на Благоевград в неделя вечерта. Сигналът е подаден от анонимен свидетел, който се обадил от района на помощното училище в жк "Еленово". Първо се сбили само двама роми, които спорели за сърцето на млада красавица от махалата. Те, разбира се, извикали на помощ и братята си да помагат с голи ръце в решаването на спора за мадамата. След четворната схватка двамата братя от едната страна на конфликта са в болницата, а другите двама - братята Павел (45 г.) и Данчо (43 г.) Михайлови, са в ареста.
На мястото се отзовали две линейки и две патрулки. Братята Николай и Иво Иванови са в отделението по хирургия на МБАЛ - Благоевград. 35-годишният Николай е с фрактура на лицева кост, след като бил ударен с юмрук. Батко му Иво, на 36 години, е с комоцио, след като главата му била разбита с твърд предмет от опонентите. Двамата братя си изкарвали прехраната с ремонт на покриви.
Полицията продължава разследването. Към момента е ясно, че мелето възникнало, след като четиримата се напили подобаващо. Данчо и Павел твърдели по време на разпитите, че противниците им дължали пари. Настанените в болница Николай и Иван отричат да са в заем на Михайлови. Роми от махалата се кълнат, че поводът за скандала са пари от криминален бизнес.
 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама