Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6229766 www.bgdnes.bg

Тото милионерът вдигна купон с ракия

Кюфтета, кебапчета и шопска салата за всеки гост

Борислав РАДОСЛАВОВ

С гроздова ракия, кюфтета и кебапчета почерпи повече от 40 души тото милионерът от Съединение.


78-годишният Тодор Крантов избра любимото си заведение в родното си градче, в което всяка сутрин си взима хляб и пие кафенце. За всеки от гостите имало порция от кюфте, кебапче и шопска салата. Новоизлюпеният богаташ поръчал и гроздова ракия, както и безалкохолно за децата. За десерт, разбира се, имало и вкусна торта.

Реклама


За почерпката разказа пред "България Днес" собственикът на хранителния магазин, който за една вечер се превърна и в ресторант - Кръстьо Драгански.


"Тодор пожела да празнува в моя магазин. С него се виждаме всяка сутрин, идва да си пие кафето. Изкарахме маси с чадъри навън, събраха се най-близките му. Каквото поръчаха, всичко съм купил. Беше събота вечерта. От мобилен телефон, свързан с музикална колона, се пускаше музика. Беше много весело", сподели пред вестника Драгански.


Силната музика звучала до полунощ, за да не бъдат притеснявани до късна доба живеещите наблизо. Кръшни хора, македонски песни и попфолк зазвучали пред развеселената компания. Наздравиците бил за Тодор и съпругата му Елена с пожелания за здраве и щастливо харчене на близо 8-те милиона лева от големия джакпот.


"Три дни беше еуфорията, след като се разбра кой е печелившият, след това всичко си продължава постарому. С тази разлика, че Тодор вече не спи спокойно. Ако преди идваше и си говорехме надълго и нашироко, сега по-рядко го виждам и по-малко си приказваме. Казва ми, че не може да спи или сънят му не е дълбок", споделя още собственикът на близкия магазин-ресторант.


Тодор е категоричен, че не му трябват големите пари, а ще оправи живота на децата и внуците си. "Когато са могли, те са ни помагали, когато можем - ние на тях", споделял 78-годишният пенсионер пред Кръстьо Драгански.

Снимка - Дядото милионер почерпи 40 души

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама