Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/6285639 www.bgdnes.bg

Певицата Диана Дафова: Видях извънземно!

Няма ефекти, гарантирам

Лили АНГЕЛОВА

Диана Дафова видя извънземно!
Певицата, която е втората българка след Валя Балканска с песен в Космоса, дори успя да заснеме този феномен. Това се случило съвсем случайно на една екскурзия до Швеция. Една от най-големите забележителности там бил паметникът на Густав III. Той се намира в самия център на Стокхолм, близо до президентството и парламента.
Докато се разхождала около скулптурата, Дафова неочаквано видяла силуета на червен мъж, който се носел в небето. Певицата била удивена и веднага заснела странното явление. Тя е категорична, че безтелесната фигура, която е видяла, е на извънземно същество.
"Приятели, разгледайте внимателно тази снимка, направена лично от мен в Швеция. Няма ефекти, гарантирам", обясни изпълнителката под фотоса, който пусна в профила си.
Според коментарите на приятелите й певицата е снимала или извънземно, или духа на Густав III.
"Диана, вие сте богоизбрана, щом сте видели подобно нещо. Със сигурност и вие сте част от този разум и Бог има план за вас", пишат феновете на Дафова.


"Винаги съм вярвала в съществуването на извънземен разум. Не е далеч срещата ни с подобни същества", каза от своя страна Дафова. Тя обясни и че от години се е убедила, че има хора, по-сензитивни от останалите, които "виждат" в бъдещето, дори се е срещала с тях. "Когато бях на 16 години, една гъркиня ми беше предрекла няколко неща, които досега се случиха. Едно от тях беше, че мъжът, с когото ще прекарам по-голямата част от живота си, ще бъде чужденец, по-възрастен от мен и името му ще започва с буквата "М". Със съпруга ми Майкъл се срещнахме много по-късно. Вярвам, че основни неща в съдбата на човека са предопределени. На Майкъл преди много години един индиец от Шри Ланка му предрича, че ще живее с жена от Източна Европа и ще прекарва голяма част от живота си там. Тези предсказания са направени преди десетки години и ето, след това се случват. Съпругът ми е англичанин, роден в Индия, той е трето поколение от английските колонизатори. Първите 16 години от живота си прекарал там и е учил в Конвента на Майка Тереза. Тя лично му е била учителка. И двамата много обичаме Изтока", категорична е Диана.
Както "България Днес" първи писа само преди месец, за пореден път нейната песен "Аадия" кацна на Земята, след като прекара известно време в Космоса, изстреляна от НАСА. Песента "Аадия", микс от ортодоксални мелодии и български фолклор, стана другото ни парче, с което се прочухме по света. На 9 май експерименталният орбитален самолет X-37B, който се намираше почти две години в Космоса, кацна в базата на НАСА във Флорида. Секретната совалка се върна от околоземно космическо пътуване. Тя е част от секретна програма на НАСА и Пентагона и прекара 700 дни в орбита. Поради факта, че не могат да се съобщят всички задачи, с които е изпратена на околосветско американската минисовалка, официалната информация е, че с апарата пътуват и двете български парчета - "Излел е Дельо хайдутин" на Валя Балканска и "Аадия" на Диана Дафова. Те били част от всичките селектирани 27 песни от цял свят. Парчетата пътуват на борда на всички космически совалки, които се изстрелват с научна или друга цел. За информацията съобщава и новинарският сайт на ООН - United nations news serviie.
"Аз съм изключително щастлива, че именно моята песен наред с тази на Валя Балканска ще остане за бъдещите поколения", щастлива е Диана, която с трепет очаква официалните потвърждения за среща с извънземен разум съвсем скоро.

Реклама

Кольо Анастасов и Кидика виждали НЛО

"Зелени човечета" или подобни на тях са виждали и други популярни БГ личности. Приживе актьорът Кольо Анастасов ги наблюдавал край Златица, като според него те смучели енергия от намиращия се в региона завод за цветни метали.

Дългогодишният лидер на КНСБ - покойният Кръстьо Петков, също видял извънземни и дори ги снимал с телефона си. Певецът Володя Стоянов и Латинка Петрова също са ги виждали.

В съществуването на извънземни форми на живот вярва и вторият български космонавт Александър Александров, който също е убеден, че има извънземни. Поп певецът Христо Кидиков пък преди време обясни пред вестника, че НЛО го спасило от тежка катастрофа преди време и благодарение на него днес бил жив.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама