Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8039133 www.bgdnes.bg

Джендърски кукли заляха пазара

Скандални детски играчки 

Момиченце с мъжки полови органи вбесява родители 

Джендърски играчки заляха родния пазар.
Кукли с видимо женски белези, облечени в розово, се оказват с мъжки полови органи, които демонстративно стърчат извън облеклото.
За втрещяващите играчки сигнализират десетки родители в социалните мрежи, които случайно се натъкват на стряскащите кукли.
Една от тях е жена, която остава шокирана, след като разопакова играчката, получена като подарък от детето й.


"Искам да споделя с вас един потресаващ случай. Моята баба купила на детето ми от книжарница играчка. Знам, че куклата е момиченце, но дори да е момченце, не мисля, че това, което видях, е редно. Куклата е с розово, видимо от женски пол, но не и според производителя. Без думи съм наистина!", казва дамата от Бургас, като споделя кадрите на момиченцето с пенис.
За броени часове, снимките разбунват духовете из мрежата и накараха още десетки родителите да споделят, че и те са се натъквали на подобни кукли със стърчащи мъжки полови органи.
"Навсякъде е пълно с такива кукли, не само от марката. Дъщеря ми за Коледа получи кукла бебе с грим и познайте какво имаше по-надолу - изненада. Нямам думи!!", коментира родител. А друг казва: "Подариха на дъщеря ми същата. Отпред нарочно слагат едно детско шишенце и нищо не се вижда. Когато го разопаковаш - изненада-а!".
Оказва се, че джендърската кукла има и мъжки еквивалент, който също се разпространява у нас. Това е гаджето на Барби - Кен, който е облечен като русалка, има гривни и огърлица.


Родители сигнализират, че и в други магазини в страната се продават подобни кукли с объркващи полови белези. Според настойниците подобни играчки биха увредили психиката на малчуганите, които занапред няма да имат реална представа за половете и как да се определят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама