Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9319995 www.bgdnes.bg

Мейзер навива Кобрата за сватба

Андреа заслужаваше предложение на ринга, направете си бебче, зове Черната вдовица

Анита Мейзер навива Кубрат Пулев за сватба! Черната вдовица изказва като коментар в социалните мрежи желанието си Кобрата да мине под венчило с дългогодишната си приятелка Андреа, видя "България Днес".
Публикацията на осъжданата миска е под поста на боксьора, с който той благодари на почитателите си за подкрепата след загубата от Антъни Джошуа. На Мейзер й прави огромно впечатление присъствието на Андреа на трибуните в залата в Лондон, за да подкрепи Кобрата в борбата му за световната титла.

Реклама


"Много исках да предложиш брак на Андреа на ринга. Щеше да е много оригинално и чувствено. Тя го заслужава все пак", споделя Анита Мейзер.
Въпреки желанието й Кобрата и певицата да се оженят двамата признаха, че са сложили край на 12-годишната си връзка. Това стана, след като Андреа разпространи документи за закупено общо жилище от любимия й и новата му изгора - брокерката Розали Петрова. Блондинката разкри, че Кубрат й е изневерявал, а няколко дни след бомбата се пусна насинена от "Пирогов".


След драматичната раздяла певицата сподели, че отношенията й с Пулев са се пропукали след целувката му с репортерката Джени Суши, а крахът е настъпил, защото той не я е подкрепял. Гласовитата блондинка призна, че е имала проблеми с килограмите и е била на успокоителни, мислела е и за самоубийство.
"Андреа, ти си по-силна от Кубрат, за да отидеш и да го подкрепяш в залата! Това е истинска любов!", категорични са феновете й. Самата изпълнителка обяви, че с бившата й половинка са запазили приятелски взаимоотношения и дори Кобрата й е помогнал да отиде на боксовия мач.
"Бъдете благословени с Андреа и действай за бебче. Парите са нужни, но виж как завърши Мохамед Али... Пази се", съветва Анита Мейзер. Тя се изказва и за подготовката на Пулев и му дава насоки.
"Ако тренираш и за оформено мускулесто тяло, ще си още по-невероятен. Цял свят те гледа полугол, ти също можеш да си със красиви и здрави мускули като Джошуа, защо не - имаш възможност, направи го!", посочва миската.

Тя изразява подкрепата си за усилията, които родният боксьор е положил на ринга. "Всички сме с теб, но ти понасяш всички удари и теб те боли, никой друг, нали?", коментира Мейзер.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама