Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/9781513 www.bgdnes.bg

Аръков заби надарена хубавица

Актьорът най-накрая показа тайнствената си изгора

Хиляди женски сърца са разбити на парчета! Иво Аръков има гадже!

Актьорът, който от години крие личния си живот, най-накрая повдигна завесата и разкри коя е жената, откраднала сърцето му. Аръков пусна снимка, на която сияе от щастие, защото фотограф е именно половинката му Габриела. На кадъра се виждат само краката на момичето, което очевидно се е надвесило над звездата от турската сага "Сблъсък". Близък до двойката констатира в коментар, че гледката, която се открива над Иво, е страхотна.

Кратка справка на профилите на Габи в социалните мрежи разкриват коя е загадъчната красавица. Габи не е известна в родните хайлайф среди, но пък има огромен потенциал да стане. Едрогърдата красавица често позира разголена и показва пищното си деколте във всеки удобен случай. Снимките й по бански събират стотици лайкове, а последователите й в мрежата са близо 2 хил. Габриела, която е родом от Пловдив, идва в София, за да учи. Сексапилната брюнетка определя себе си като "буря".

Реклама

Макар за Габи да не се знае почти нищо, от снимките й в социалните мрежи става ясно едно - тя и Иво са постоянно заедно. Двойката все още няма обща снимка освен тази, на която се виждат само обувките на мацето, но за сметка на това от публикациите им става ясно, че посещават едни и същи дестинации по едно и също време.

Неотдавна Иво Аръков признава, че след бурната си публична връзка с Мика Стоичкова си е научил урока и предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

"Колкото и да ми се иска да покажа човека, с когото съм, винаги ме е страх от хората, които обичат да се месят в чуждия живот", признава Аръков.

Водещият на "Мармалад" определено е в разцвета на кариерата си. След като предизвика истински фурор с участието си в турския сериал, Аръков стана изключително популярен в Русия, където турското кино е на почит. "Белези" също донесе сериозни успехи на Иво. Безспорно най-известната му роля в момента е тази на спасителя сваляч Младен в "Съни бийч". Аръков и екипът снимат втори сезон на култовата продукция. Желаем му успехи и на любовния фронт.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама