Реклама
https://m.bgdnes.bg/evro%202024/article/18277403 www.bgdnes.bg

Сексскандал №1 на Евро 2024: Бланка иска развод след рогата

Голите крака в спалнята на сгафилия спортен журналист били на писателка

Огромен сексскандал разтресе Евро 2024, като в него е замесен не футболист, а спортен журналист, който отразява мачовете. По-любопитното е, че той е съпруг, на легендарната хърватска лекоатлетка Бланка Влашич. Двукратната световна шампионка прави куп неуспешни опити да подобри световния рекорд на Стефка Костадинова от 209 см. Най-добрият резултат на Бланка остава 208 см., което е второто най-добро постижение в историята на тази дисциплина. Славните моменти на 40-годишната бивша спортистка вече са в миналото, а сега тя бе принудена да изживее огромен срам и унижение.

Бланка Влашич разбра, че съпругът й изневерява. Това се случи на живо в ефир пред цяла Хърватия. Мъжът й - известният спортен журналист Рубен ван Гюхт, в момента е командирован на европейското първенство по футбол в Германия. По време на едно от включванията му в телевизионна програма той прави директна видеовръзка от хотелската си стая, но на леглото зад гърба му се виждат голи женски крака. Веднага щом усеща, че е сгафил сериозно, журналистът се опитва да скрие сцената с чаша кафе, но вече е твърде късно. Шокиращото видео вече обиколи социалните мрежи по цял свят. 

Реклама

Бланка и Рубен се ожениха на 26 май 2022 г. Легендата в скока на височина дори роди син на журналиста навръх 39-ия си рожден ден. Момченцето се казва Мондо. Според последните информации в хърватските медии Влашич не може да преглътне изневярата и ще поиска развод на Ван Гюхт. До момента тя запазва мълчание по темата. В профила й в инстаграм тези дни има само публикации за благородна инициатива, с която се занимава. Рубен пък предпочете да публикува снимка с кучето си, като честити рождения ден на "най-добрия си приятел", докато го целува.

Оказва се, че спортният репортер има доста бурен любовен живот. Мачото бил седем години женен за известната инфлуенсърка Лоранс ван Тонгерло, с която се развежда в края на 2021 г. Медиите спекулираха, че той се вижда с Бланка, докато е бил все още в едно легло с Лоранс. Той посочи ангажиментите към работата като причина за разпадането на брака.

"И аз чух тези слухове, но нищо не се случва между нас. Веднъж отидох при Бланка за снимките на De Kleedkamer, беше преди три години. Тогава се роди идеята за новия ми проект, бях вдъхновен и да, свързах се с нея отново заради това и сега сме в контакт, понякога я посещавам, но всичко е на приятелска основа", споделя към онзи момент Рубен. 

Не след дълго обаче се появи новината, че с Бланка са сключили брак и очакват син. Според Jutarnji list Рубен е изневерил на голямата лекоатлетка с 31-годишната писателка Шарлот ван Лой, с която се твърди, че е кръшкал и на бившата си съпруга Лоранс.

Според Dag Allemaal Рубен и Шарлот са "близки". Посочената медия припомня, че Бланка живее в Сплит със сина им Мондо и пише, че Рубен и Шарлот се срещат редовно. Шарлот придружава Ван Гюхт при записите на неговия подкаст Cycling Club Wattage.

"Бланка е преди всичко хърватка и има задължения в страната си", отговори Рубен на въпрос защо не живее със семейството си. "Освен това отглеждането на дете изисква много. И ако трябва да го направите в среда, която не познавате, това не е добре", замазва той. 

Реклама

Топ изневерите в спорта

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров навремето попадна в любопитна класация на испанското издание "Мундо Депортиво". Хасковският талант бе включен в селекция на някои от най-емблематичните изневери в спорта. Гришо бе набеден от някои издания, че е изневерил на руската тенисистка Мария Шарапова с българския модел Николета Лозанова. Тези слухове обаче бяха веднага и категорично отречени и от Лозанова, и от Димитров. Ето и някои от най-популярните изневери в спорта:

* Тиражираната изневяра на Джон Тери с жената на Уейн Бридж - Ванеса Перонсел, която буквално разтърси Англия и националния отбор на "Трите лъва" преди години.

* Нападателят Мауро Икарди, който започна връзка с тогавашната половинка на съотборника си Макси Лопес - Уанда Нара.

* Тибо Куртоа, за когото медиите информираха, че е имал връзка с приятелката на Кевин де Бройне - Каролине Линен.

* Рафаел ван дер Ваарт не успя да преживее изневярата на неговата половинка Силви с пилот на самолет, а това доведе до тяхната раздяла. Не след дълго Ван дер Ваарт се ожени за близка приятелка на бившата си съпруга.

* Без изобщо да се церемони, една от легендите на "Байерн" (Мюнхен) Щефан Ефенберг, макар и да бе женен и да имаше вече две деца, отмъкна съпругата на своя съотборник и приятел Томас Щрунц и сключи брак с нея.

* Британската легенда Райън Гигс в продължение на цели 8 години е изневерявал на съпругата си. При това с жената на родния си брат.

* Проститутка вгорчи живота на един от най-добрите английски голмайстори - Уейн Рууни. Дженифър Томпсън обяви публично, че за 4 месеца, 7 пъти е правила секс с Рууни, в периода, докато съпругата му Колийн е бременна. Жената на играча му прости, но не и спонсорите. От сексскандала Уейн загуби над половин милион паунда.

* Най-добрият голфър Тайгър Уудс призна за 120 свои изневери. В резултат на това съпругата му заведе дело за развод и спечели 100 млн. долара. Уудс беше осъден да мине през курс за лечение на сексуална зависимост. 

Четете още

НЕВИЖДАН ГАФ! Спортен журналист ИЗНЕВЕРИ на Бланка Влашич пред цяла Хърватия (ВИДЕО)

НЕВИЖДАН ГАФ! Спортен журналист ИЗНЕВЕРИ на Бланка Влашич пред цяла Хърватия (ВИДЕО)

ЛЮБОВ! Бруна се върна при Неймар

ЛЮБОВ! Бруна се върна при Неймар

Реклама
Реклама
Реклама