Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/15610031 www.bgdnes.bg

Фуфо и Груев стават тактически смени

"Лийдс" записа класически успех с 3:0 в домакинството си на "Уотфорд" от 8-ия кръг на Чемпиъншип. Йоркширци матираха съперника си през второто полувреме, когато паднаха и трите попадения в мача. Българският национал Илия Груев се появи като тактическа смяна в 90-ата минута на двубоя на мястото на Глен Камара и не успя да направи нещо запомнящо се на терена.

Домакините на "Еланд Роуд" поведоха в резултата в 67-ата минута чрез Джоел Пиру, който засече отлично центриране на Даниел Джеймс отдясно. Само три минути по-късно Самуел Байръм удвои. Той се разписа с глава след центриране от корнер на Даниел Джеймс. Третото попадение падна в 89-ата минута Джейдън Антъни бе изведен зад защитата от Жоржиньо Рютер и не сгреши за 3:0. 

Реклама

Отборите на "Филаделфия Юниън" и "Лос Анджелис" не успяха да се победят в срещата помежду си от 31-вия кръг на Мейджър Лийг Сокър. Двубоят завърши без голове - 0:0.

Българският национал Филип Кръстев получи шанс за изява в състава на гостите едва в заключителните минути на мача. Фуфо се появи от резервната скамейка на мястото на Тимоти Тилман в 85-ата минута, но нямаше много време, за да блесне.

Ключов момент в двубоя дойде в 50-ата минута, когато Даниел Газдаг отбеляза гол в полза на домакините, но той не бе зачетен заради засада след намесата на ВАР.

След това реми "Лос Анджелис" остава на 2-рото място във временното класиране в Западната конференция с 45 т. "Филаделфия" се намира на 4-тата позиция в Източната конференция с 49 т. 

Четете още

Бившият играч на "Лийдс" Радостин Кишишев:
Може да видим Груев във Висшата лига

Бившият играч на "Лийдс" Радостин Кишишев: Може да видим Груев във Висшата лига

Кръстев и Кръстаич сключиха сделка

Кръстев и Кръстаич сключиха сделка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама