Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/15954439 www.bgdnes.bg

Ивайло Петев жертва на бойкот в "Лудогорец"

Бат Гошо дава нов шанс на Неделев в Разград

Бойкот на група футболисти в "Лудогорец" е сред основните причини за оставката на треньора Ивайло Петев, разкри пред "България Днес" източник, запознат със ситуацията на "Хювефарма Арена". Специалистът очаквано напуска клуба. Петев си тръгва, след като позорната загуба с 1:7 от датския "Нордселанд" в Лига на конференциите беше последвана от бездушна игра при равенството 0:0 срещу "Арда" в Кърджали. Георги Дерменджиев е новият старши треньор и ще води отбора в предстоящото тежко гостуване на "Фенербахче" в четвъртък в Лига на конференциите.

Завръщането на бат Гошо начело на "орлите" означава и нов шанс за Тодор Неделев да се върне в игра за шампионите. Тошко беше дълбоко замразен на скамейката при Петев и перспективите пред него не изглеждаха добри. Дерменджиев вярва в качествата на Неделев и го налагаше в националния отбор, след като пое поста от Красимир Балъков през есента на 2019 г.

Реклама

Със сигурност "Лудогорец" няма право на повече грешки, ако иска да запази шансовете си в Европа, а и в българското първенство.

Отборът ще има много труден мач срещу отбора на "Фенербахче", който е в победна серия от 17 поредни мача във всички турнири. Въпреки това треньорът на турците Исмаил Картал няма да подцени "Лудогорец".

"Лудогорец" е шампион в българското първенство през последните 12 години - припомня Картал в изявление пред местните медии. - Започнаха сезона малко зле тази година. Те са на трето място с мачове по-малко. Ако приемем, че ще спечелят тези срещи, отново ще бъдат лидери. Не съм забравил, че допуснаха 7 гола от "Нордселанд". Гледахме този мач. Това не е реалното лице на българите. Никой не трябва да възприема "Лудогорец" като слаб отбор. Ще се изправим срещу много добър състав в четвъртък. Искаме да излезем от терена като победители. Надявам се и феновете да ни помогнат."

Четете още

Петев аут от "Лудогорец"

Петев аут от "Лудогорец"

Петев с вот на доверие

Петев с вот на доверие

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама