Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/16049728 www.bgdnes.bg

Ето как треньорът на "Арда" Тунчев се закани на "Левски"

Уелтън ще липсва на "сините", но те са силни и без него, казва наставникът на кърджалийци

"Хвърляме се срещу "Левски" за победа. Ще играем по начина, по който го направихме срещу "Лудогорец" и ЦСКА-София."

Реклама

Това заяви ексклузивно за "България Днес" треньорът на "Арда" (Кърджали) Александър Тунчев. Отборът, наричан "Гордостта на Родопите", приема "сините" днес от 19,30 ч. в отложен мач от VII кръг на Първа лига.

През този сезон "Арда" се превръща в истински кошмар за грандовете в българското първенство. Отборът на Тунчев взе точки и от "Лудогорец", и от ЦСКА-София, без да допусне гол. И двете срещи завършиха 0:0.

За наставника на "орлите" Ивайло Петев гостуването в Кърджали се оказа последен мач начело на шампионите. След този двубой Петев беше заменен от Георги Дерменджиев. Сега "Арда" се готви за пореден тежък тест. 

"Контузеният Уелтън със сигурност ще липсва на "Левски", но дори и без него "сините" са много силен отбор - коментира Тунчев. - Нашата сила е колективът и отборната игра. Продължаваме да работим върху изграждането на постоянство в представянето и резултатите. Това е най-трудното предизвикателство в съвременния футбол. Опитвам се да внуша на момчетата, че след силен мач трябва да направим всичко възможно да задържим нивото и след това да надграждаме. Вярвам, че футболистите ще покажат солиден характер и добра игра срещу "Левски".

Столичани също са амбицирани да гонят победата, след като шампионските им амбиции бяха наранени от поражението срещу "Беоре".

"Левски" загуби с 1:2 в Стара Загора и момчетата на треньора Николай Костов ще дадат всичко от себе си, за да се завърнат на победния път.

Четете още

РАЗКРИТИЕ! Голямата звезда на "Левски" с тайно дете в Бразилия

РАЗКРИТИЕ! Голямата звезда на "Левски" с тайно дете в Бразилия

Легендата Войн Войнов: Победите срещу "Аякс" и "Барса" струват повече от всички пари!

Легендата Войн Войнов: Победите срещу "Аякс" и "Барса" струват повече от всички пари!

Реклама
Реклама
Реклама