Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/17080216 www.bgdnes.bg

Проклятието "Хари Кейн" застига "Байерн"

Проклятието на Хари Кейн застига "Байерн" (Мюнхен). Английският национал е може би най-добрият играч, който никога не е печелил трофей с отбора си.

С "Тотнъм" шансовете му да го направи бяха по-малки и поради тази причина реши да се присъедини към немския клуб. Баварците са неизменни шампиони през последните 10 години. Кейн пристигна в "Байерн" като заместник на Роберт Левандовски и очакваше да се окичи с трофей в първия сезон на "Алианц Арена".

Реклама

След унижението от "Байер" (Леверкузен) (0:3) в Мюнхен са далеч от шампионската титла. Тимът на Томас Тухел изостава на 5 точки от "аспирините" в класирането.

"Байерн" бе изхвърлен от Купата на Германия от "Саарбрюкен" и победен от "Лайпциг" за Суперкупата в началото на сезона. Все още е в надпреварата за Шампионската лига, където среща "Лацио" на осминафинал.

Каръкът преследва Кейн и в националния отбор на Англия. 30-годишният таран игра финал на Евро 2020, а "трите лъва" бяха победени от Италия след дузпи на "Уембли".

"Проклятието на Хари Кейн е истинско", написа "Дейли мейл" след поражението на баварците от "Байер". Медиите в Германия не пестят критиките към англичанина. "Билд" описа представянето му срещу "аспирините" като "катастрофата на Кейн".

"Хари беше привлечен точно заради двубои като този. Той направи най-лошия си мач с екипа на "Байерн". Сякаш дори не беше на терена", написа изданието

Капитанът на "трите лъва" има 28 гола в 27 мача за баварците този сезон, но надали ще спечели трофей.

Четете още

Футболната звезда Хари Кейн ИЗНЕНАДВАЩО стана бездомен

Футболната звезда Хари Кейн ИЗНЕНАДВАЩО стана бездомен

Футболните звезди на Англия купонясват с пиячка с мацки

Футболните звезди на Англия купонясват с пиячка с мацки

Реклама
Реклама
Реклама