Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/17937447 www.bgdnes.bg

ШОК СЛЕД ФИНАЛА! Ергенка ЛЪЖЕ за тефтер с тайни за шоуто

  • Скандал с изгонената Надя 
  • Беше в главата ми, изтъпани се брюнетката преди финала снощи 

Изгонена ергенка забърка огромен скандал преди финала снощи на култовото риалити. Надя публично призна, че нямала никакво тефтерче с тайни за предаването, след като броени дни по-рано обяви, че притежава такова и ще го подари на един от нейните последователи в социалните мрежи.

Реклама

"Искаш ли да узнаеш всички тайни от моето мистериозно тефтерче? Ще подаря на един от вас тефтерчето, за което всички говорят", оповести публично пловдивчанката в своята инстаграм страница още докато течеше предаването и все още получаваше роза от ергена Алек в имението на гръцкия остров Родос, където протекоха снимките на предаването. Нещо повече - Надя публикува снимки с въпросния дневник, който е надписала като "Тефтерчето на Надя".

Така нейният тефтер е пуснат на томбола и всички, които искат да се докопат да тайните на шоуто, можеха да пробват късмета си. А победителят трябваше да бъде изтеглен малко преди финалния епизод на риалити формата.

Точно когато всички очакват да узнаят името на новия притежател на мистериозното тефтерче, Надя разби на пух и прах всички илюзии.

"Тефтерче нямаше поради факта, че ни беше забранено да имаме каквото и да е - дори лист хартия нямахме право да имаме. Тефтерчето беше в главата ми", твърди на нов глас ергенката, хвърляйки в ступор зрителите на предаването.

През това време стотици желаещи се включват в онлайн томболата и чакат Надя да избере на случаен принцип само един, който да узнае какво се случва зад камерите на шоуто. Очакванията са освен истории, които не са станали публично достояние, в тефтера да бъдат записани и стратегии как да се стигне до финала на шоуто.

Реклама

Като например: "Сформирай група около себе си, излез от зоната си на комфорт, увери се, че харесваш Ергена, а не го правиш заради нещо друго".

Факт е, че следвайки собствените си съвети, ергенката стигна максимално напред в шоуто. Самата Надя признава, че се е подготвила за това предварително. Най-вече като внимателно е изучавала първата победителка на "Ергенът" - рускинята Виктория Капитонова. Ергенката често е взимала пример от нея - като поведение, но и като външен вид, което се е оказало добра тактика.

Казусът се заплете още повече, тъй като на 8 май - ден преди обявената дата за изтегляне на печелившия за получаване на мистериозното тефтерче, Надя потвърждава пред водещия Наум Шопов за неговото наличие.

"Там пише всичко. Доста голяма част от нещата, които се случваха в имението, бяха предвидени в тефтерчето", казва ергенката в 23-ия епизод на "След церемонията", в което Наум разговаря с участнички от шоуто.

В крайна сметка завършилата софтуерно инженерство ергенка разкрива, че не е била влюбена в Алек, а към края на предаването почнала да си пада по него. Сега, твърди още брюнетката, била сама без гадже след предаването.

Подобен наръчник не е нещо ново. Ергенката Елена от миналия сезон разказва как във версиите на "Ергенът" в една от другите страни, където тече шоуто, едно момиче е направило много подробен наръчник за това как да победиш във формата. Затова се очакваше Надя да е първата, която да направи това за нашето шоу.

На публикуваните от Надя снимки в социалните мрежи ясно се вижда, че тефтерчето изглежда като нормална тетрадка, което би трябвало освен съвети да крие множество отговори на загадки. Предположения гласяха, че в малкото розово дневниче вероятно са споменати и обяснени всички неща, за които се говори разгорещено в този сезон на риалитито.

Една от последните драми например бе дали е имало секс между студентката Валерия и Алек, докато са се натискали страстно в морето след романтична среща на плажа.

Алек ме съблече само с погледа си и ми натисна всички бутони", беше се развълнувала Валерия. Двамата се разголиха, след което влязоха във водата.

"Не отричам, че може да е имало проникване, докато се натискахме", разтърси публиката моделката. Ергенките останаха в шок, като дори Магдалена и Надежда, които бяха основни фаворити за спечелване на предаването и очаквано стигнаха до финала, се хванаха за главите.

След като вчера рано сутринта изтече запис на разговор между Наум и двете финалистки Надежда и Магдалена, от който става ясно, че Алек наистина не избира нито една от тях, по-късно се появиха и снимки на ръка с годежен пръстен.

Наблюдателни фенове веднага заподозряха, че това е инсценирано, тъй като разговорът на водещия с момичетата не е на Родос, а в студио. Това са и двата сценария, които се обсъждаха в последните месеци и за които "България Днес" вече писа.

Това не е първият път, в който скандалното риалити провокира зрителите да следят каква ще е развръзката. В началото на предишния сезон половинката на Наум пусна снимка, която насочи феновете към това, че Елена печели шоуто, а всъщност победителка стана Валерия, която и до днес се счита, че е с Евгени.

И Цар Киро с таен дневник

"Мистериозното" тефтерче на Надя далеч не е най-прочутото в света. Вече позабравен е култовият тефтер на Кирил Рашков, осъден за закана за убийство по делото за смъртта на Ангел Петров от село Катуница, съдържащ имена на политици, общественици, митничари и други известни личности. На няколко страници се виждат имена на публични фигури, а срещу тях определени суми в левове и основания за плащане.

Дневникът на Мария Кюри, който век след като е писала, е все още радиоактивен, е наричан "най-опасния тефтер на света". Кюри е носила плутоний и торий в джоба си, всички радиоактивни материали. Тя умира на 66 години от рак, предизвикан от отравяне с радиация. Оригиналният й тефтер се пази в националната библиотека на Франция. Ако някой пожелае да отиде, трябва да напише документ за поемане на отговорност, да носи защитно облекло и да влезе в специална стая, пригодена само за това.

Към списъка може да се добавят откритият тефтер с неизвестни рисунки на Ван Гог, тефтерчето на Филип Златанов и дневникът на Ане Франк.

Четете още

Развръзката в "Ергенът" отново подлуди зрителите на Би Ти Ви

Развръзката в "Ергенът" отново подлуди зрителите на Би Ти Ви

Бившият на Надежда от "Ергенът" бил милионер

Бившият на Надежда от "Ергенът" бил милионер

Реклама
Реклама
Реклама