Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/18022157 www.bgdnes.bg

Станислав Генчев идва на "Герена"

Станислав Генчев е очакван на "Герена". Специалистът трябва да се срещне с ръководството на "Левски" за последни разговори. След тях трябва да бъде обявен за новия треньор на "сините".

Генчев вече е дал дума, че ще поеме отбора, но остават дребни детайли за доуточняване. Специалистът и шефовете се бяха разбрали да изчакат последните мачове на "Левски" и "Крумовград", който той води.

Реклама

"Имам разговори с "Левски", но все още не сме подписали договор. Ще стане ясно в следващите дни дали ще остана тук или ще подпиша с "Левски", заяви Генчев след мача с "Черно море" (1:3).

Уговорката е днес или най-късно утре да седнат за финални преговори около договора му. Всичко зависи от това кога Генчев ще оправи документите си с "Крумовград".

Заедно с него на "Герена" като помощници се очаква да се завърнат двама любимци на феновете. Това са бившият капитан Живко Миланов и Дарко Тасевски. Все още има въпросителна само около това кой ще е треньор на вратарите - Божидар Митрев или Йордан Господинов.

Досегашният наставник на "Левски" Николай Костов се скри на раздяла. След победата над "Лудогорец" с 1:0 в последния му мач начело на отбора специалистът не се появи на пресконференцията. Вместо това изпрати помощника си Красимир Петров. Никой не успя да го види и как си тръгва от "Герена".

Вчера Костов бе в офисите на клуба заедно с двама от помощниците си - украинците Кирило Нестеренко и Тимур Скорих. Тримата оформяха документите по раздялата си с клуба.

В мача с "Лудогорец" "Левски" изпрати с почести капитана си Николай Михайлов. Вратарят изигра последни минути със синята фланелка преди да напусне терена под шпалира на играчите на двата отбора.

"Честно да кажа, само съм си мечтал за подобно изпращане. От този клуб тръгнах, беше важно за мен в този клуб и да завърша кариерата си. Казвам им довиждане, не сбогом. Искам всички да обичат клуба, както го правят. Без тяхната подкрепа "Левски" нямаше да го има днес", сподели Михайлов.орец" изпрати 

Четете още

"Левски" удари "Лудогорец" в мач без значение на финала на сезона

"Левски" удари "Лудогорец" в мач без значение на финала на сезона

"Левски" изпрати с почести Ники Михайлов

"Левски" изпрати с почести Ники Михайлов

Реклама
Реклама
Реклама