Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/18200986 www.bgdnes.bg

ЦСКА-София открадна най-секси служителката на БФС

Боряна Стойчева смени "Бояна" с "Армията"

ЦСКА-София нанесе сериозен удар по БФС. "Червените" отмъкнаха най-сексапилната служителка на футболната централа. Това е Боряна Стойчева.

След 12-годишна кариера в БФС красавицата се мести на "Армията". Боряна напусна централата миналата седмица. Стойчева е новият шеф на международния отдел на ЦСКА-София.

Реклама

"След 12 години в БФС за мен е време за ново предизвикателство - обяви хубавицата след последния си работен ден в "Бояна". - Благодаря на всички, с които имах честта да работя през това време, за възможността да се уча и да се развивам като професионалист в сферата на футбола, както и за незабравимите моменти!"

Чаровната дама измина дълъг път в БФС. Боряна бе част от отдела "Връзки с обществеността и медии" в централата. Постепенно премина различни обучения в УЕФА. През последните две години често бе делегат на евромачове. Имаше дейно участие в организацията на двубоите на националните отбори на България. Боряна водеше първите пресконференции на Георги Иванов като президент на БФС.

Един от новите й шефове в ЦСКА-София Стоян Орманджиев я описа като "толкова красива, колкото и работлива".

Стойчева е втората чаровница, която започва работа при "червените" в последните години. Преди време "армейците" отмъкнаха красивата спортна репортерка на bTV Флорина Иванова. Тя е маркетингов директор на ЦСКА-София от 2022 година. Интересно е, че Флорина бе поканена в клуба лично от сина на бившия собственик Гриша Ганчев - Данаил. Засега няма индикации да се раздели с поста си при новите босове на "червените".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама