Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/18696070 www.bgdnes.bg

Стипич изпуснал съблекалнята в ЦСКА

Томислав Стипич е изпуснал съблекалнята на ЦСКА, категорични са близки до "червения" клуб. Футболистите не са доволни от методите на босненския треньор, под чието ръководство отборът записа три загуби в четири мача от началото на сезона.

Атмосферата в съблекалнята в момента е повече от минорна, а Стипич така и не успява да мотивира играчите да дадат най-доброто от себе си. Сладкодумният треньор не е харесван от голяма част от играчите, които при загубата на "Славия" почти не обръщаха внимание на крясъците му от резервната скамейка.

Реклама

Особено незаинтересован изглеждаше бившият капитан Иван Турицов, който игра безобразно и извърши глупаво нарушения за дузпата на "белите". Смените на полувремето и опитите за промяна на тактиката от страна на Стипич също дразнят футболистите, а освен това доказват грешките на треньора при избора на стратегия и титулярен състав. При един от монолозите си в съблекалнята треньорът е дал за пример на останалите французина Тибо Вион, което допълнително е наляло масло в огъня. Вион е по-скоро символ на посредствеността и провала в ЦСКА и никога не се е славел с лидерски качества сред съотборниците си.

Всичко това вероятно съвсем скоро ще доведе до уволнението на Стипич, който е загубил и доверието на ръководството. Само чудо може да остави босненеца на поста, за когото предстоят мачове с "Арда" и "Ботев" (Пд) преди паузата за националните отбори. Именно по време на нея се очаква смяната на Стипич, като в момента шефовете на "червените" обсъждат вариантите за негов заместник. За уволнението на треньора вече се обявиха и огромното мнозинство от "червените" фенове, които са отчаяни от представянето на отбора този сезон. Те са недоволни и от работата на директорите Стоян Орманджиев и Филип Филипов, като според слуховете последният е готов да подаде оставка.

Четете още

Фенове гонят Томислав Стипич от ЦСКА, ето как изригна Кюстендилеца

Фенове гонят Томислав Стипич от ЦСКА, ето как изригна Кюстендилеца

Лидерът на сектор "Г" РАЗПИЛЯ Тобиас Хайнц: Трагичен е, защото виси в казината до сутринта

Лидерът на сектор "Г" РАЗПИЛЯ Тобиас Хайнц: Трагичен е, защото виси в казината до сутринта

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама