Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/19161039 www.bgdnes.bg

Любовницата на Кайл Уокър насъсква ченгета срещу жена му

Лорин трепери от страх, че Ани я иска мъртва

Бившата любовница на футболиста Кайл Уокър - Лорин Гудман, насъска ченгета срещу съпругата му Ани Килнър, разкрива източник от полицията. Гудман, майка на две от децата на футболиста, вдигна тревога, след като Ани каза, че иска смъртта й, в свое изявление, при това написано в социалните мрежи.
Разкритието идва, след като миналата седмица стана ясно, че майката на четири деца Ани е връчила документи за развод на защитника на "Манчестър Сити". "Приятели на Лорин й казаха за заплахата "Искам я мъртва", така че тя реши да предаде нещата в полицията, в случай че нещо се случи с нея и двете й деца", казват близки до Лорин. Ани изпратила съобщението на приятел, след като през 2020 г. се роди синът на Лорин - Кайро, а баща е Кайл.

Твърди се също, че Ани е нарекла Лорин "помиярка", която "ще бъде мразена до гроб". 32-годишната инфлуенсърка Лорин разбрала за тях и се свързала с полицията на Чешир. Служителите й казали, че това се счита за "косвена заплаха" и тя ще трябва да предприеме някакви действия чрез гражданските съдилища.
Източник на "Сън" казва, че "тя е решила да не се занимава с това засега, защото всъщност смята, че Ани е преживяла достатъчно". Източник, близък до Ани, каза, че тя никога не е искала да наранява физически Лорин: "Тя не би я наранила. Не искаше някой друг да я нарани. Това е едно от нещата, които казваш, когато си ядосан". Сега Ани се готви да се бори за половината от състоянието на 34-годишния Кайл от 27 милиона британски лири.
Ани не иска да плаща алименти за децата му с Лорин от своя дял от парите. Мамената съпруга не знаела за какво Кайл харчи парите си и иска контрол над своя дял. Двойката се раздели на Коледа, след като стана ясно, че английският защитник е станал баща на второ дете от Лорин.

Снимки: 29-01
Лорин Гудман със сина си от Кайл Уокър

Четете още

Палавият английски национал Кайл Уокър се развежда

Палавият английски национал Кайл Уокър се развежда

Съпругата прибра неверния Кайл Уокър

Съпругата прибра неверния Кайл Уокър

Любовницата на Уокър лъже по телевизията

Любовницата на Уокър лъже по телевизията

Ани Килнър отсвири Кайл Уокър

Ани Килнър отсвири Кайл Уокър

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама