Реклама
https://m.bgdnes.bg/futbol/article/19167514 www.bgdnes.bg

Ал Файед изнасилил дъщерята на Газа

Милиардерът и баща на любовника на Даяна приклещвал в "Хародс" щерката на футболиста

Бианка Гаскойн шокира с изповед. В нея моделът обяви, че е била сексуално насилвана като тийнейджърка от милиардера Мохамед ал Файед, който е баща Доди ал Файед, загинал през 1997 г. в катастрофа с принцеса Даяна и неин любовник.

Реклама

37-годишната дъщеря на футболната легенда Пол Гаскойн посещавала многократно универсалния магазин "Хародс" с родителите си като дете. Собственикът Ал Файед бил "очарователен". Често им правел подаръци. Така на 16 години Бианка се чувствала сигурна в негово присъствие, когато започнала работа в луксозния магазин, но се оказала в капан. Ал Файед я опипвал и принуждавал да го целува по време на седмичните им срещи. Една вечер й предложил апартамента си в "Харорд Парк Лейн", в който да отседне преди полет.

Бианка била шокирана, когато той се появил, докато тя била там.

"Просто не знаех какво да правя. Той влезе и след това ме настани на дивана... Извади интимните си части, хвана ръцете ми и се опитваше да ги направлява върху частите си. Когато това не проработи, се опитваше да натисне главата ми в скута си. Не знам как, но успях да се измъкна. Беше ужасно", сподели Бианка.

Ал Файед я предупредил, че ако каже на някого, ще я уволни. Бизнесменът правел унизителни забележки за баща й Пол Гаскойн заради проблемите му с алкохола. Казал й да възприема него като бащинска фигура.

Откакто Файед почина на 94 години миналата година, около 500 жени обявиха, че са били сексуално нападнати или насилени от него. Полицията разглежда 61 сигнала срещу покойния бизнесмен.

Четете още

Бианка крие бебето от Газа

Бианка крие бебето от Газа

Щерката на Газа ни обича:
Бианка красива като българка
Щерката на Газа ни обича:
Бианка красива като българка

Щерката на Газа ни обича: Бианка красива като българка

Бианка яха немски звяр
Бианка яха немски звяр

Бианка яха немски звяр

Бианка помпа гърдите
Бианка помпа гърдите

Бианка помпа гърдите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама