Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/17229456 www.bgdnes.bg

ИЗВЪНРЕДНО! Христо Шопов остава в ареста, погват го за заплаха за УБИЙСТВО!

Христо Шопов остава зад решетките! Актьорът е погнат за закана за убийство. Прокурор от Софийската районна прокуратура е наредил Шопов да остане в ареста за 72 часа.

Актьорът вече официално е с повдигнато обвинение за закана за убийство, което е сериозно престъпление и максималната присъда е 6 години затвор. Това се случи след като Шопов извади боен пистолет и го насочи срещу съседката си Патриша Тийвс и й каза, че ще я застреля.

Реклама

Шопов бе арестуван през нощта срещу петък. Първоначално актьорът бе задържан за 24 часа, но се очертава да потърка наровете в  ареста малко по-дълго. Това ще бъде втора вечер в килията за превъплътилия се в ролята на наркобоса Филип Карамитев в култовия сериал "Братя".

Според данни на разследващите актьорът е насочил пистолет към своята съседка Патриша Тийвс и й е казал: "Ще те застрелям в лицето с пистолета си!". След това я е хванал под брадичката, изблъскал я е към ограда на имота й и отново я заплашил с думите: "Ще те убия". 

Скандалът се е разиграл в столичния квартал "Малинова долина", където Шопов Тийвс живеят в съседни къщи.

Има данни, че Шопов е ударил Патриша с юмрук в лицето, което се води нанасяне на лека телесна повреда. Очаква се прокуратурата да му повдигне обвинение и за удара.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо Шопов.

Четете още

Ето коя е битата от Христо Шопов, спорът бил заради куче

Ето коя е битата от Христо Шопов, спорът бил заради куче

Синът на Христо Йовов по-голям гъзар и от баща си

Синът на Христо Йовов по-голям гъзар и от баща си

Реклама
Реклама
Реклама