Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/18164180 www.bgdnes.bg

Мъж преби приятелката си в училищен двор

Агресивен бабаит преби приятелката си в двора на основото даскало в село Ясенково в понеделник привечер. Грозните сцени се разиграват в понеделник привечер,  бабаитът е арестуван вчера. За случаят съобщават от полицията в Шумен. 

Сигналът е приет малко след 15:30 часа вчера. Пред ченгетата жената обяснява, че побоят ѝ е нанесен около 19:30 часа на 10 юни в двора на основното училище "Христо Смирненски" в селото.

Реклама

Какви са нараняванията на жената не е ясно, но жертвата си е извадила медицинско за нанесените й  травми, което ще послужи като доказателство пред съда.

Мъжът го грози затвор, но най-вероятно ще се размине с условна присъда.

Две досъдебни производства за закана за убийство бяха образувани в Областната дирекция на МВР в Шумен преди дни.

Областната дирекция на МВР в Шумен отчита спад на престъпленията и увеличение на разкритите криминални деяния през 2023 г. През миналата година е оказано съдействие в 285 случая на домашно насилие. Издадени са 118 заповеди за защита, от които 79 за незабавна и 39 за постоянна защита. В условията на домашно насилие са регистрирани 41 престъпления, срещу 16 за 2022 г. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен при отчета за дейността си през м.г.

Четете още

Обвиняват тийнейджъра разкъсал далака на ученик

Обвиняват тийнейджъра разкъсал далака на ученик

22-годишен преби непълнолетната си приятелка в Казанлък

22-годишен преби непълнолетната си приятелка в Казанлък

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама