Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/18868016 www.bgdnes.bg

(ВИДЕО) Стефан Димитров от аферата "Митници" остава в ареста

Стефан Димитров от аферата "Митници" остава в ареста. Това стана ясно по време на днешното заседание в Софийския апелативен съд, на което се гледаше мярката за неотклонение на Димитров.

Също така по време на делото се разбра, че все още не е готова назначената от прокуратурата експертиза за състоянитето на Стефан Димитров от аферата "Митници".

Реклама

Близо месец вече той не е прегледан, а според доктор висенето в ареста е опасно за здравето и живота му, сочи защитата. Обвинението се оправда, че едно от вещите лица е имало здравословен проблем и затова комплексната медицинска психиатрича и психологича експертиза не е направена. 

Рухнах психически и физически, заяви Димитров. Той смята, че е наклеветен от бивш полицай, който искал да го спаси от уволнение. Прокуратурата се позова на показанията на редица свидетели, сред които и четирима анонимни. Апелативните магистрати се съгласяват, че има достатъчно улики за съпричастност към престъпленията, за които е обвинен Димитров. Няма опасност да се укрие, но може да извърши престъпление на свобода или за възпрепятства разследването, смята Темида. Това бе и главната причина Димитров да остане в ареста. 

Четете още

Стефан Димитров от аферата с митниците остава в килия

Стефан Димитров от аферата с митниците остава в килия

Митичният Паскал лекува болно сърце в чужбина

Митичният Паскал лекува болно сърце в чужбина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама