Реклама
https://m.bgdnes.bg/lechiteli/article/7265177 www.bgdnes.bg

Лечителят Иван Божилов: Ръцете ми лекуват

Помагам при нервни заболявания и дископатии

Кой е той

61-годишният Иван Божилов лекува с енергия от ръцете си. Бивш водопроводчик е, но след катастрофа и преживяна кома, в която се свързва с астралния свят, енергийните му възможности се увеличават. Започва да лекува като на шега, но с енергийно въздействие е помогнал на множество болни. Божилов твърди, че притежава и контактьорски способности. Асоциацията на лечителите го е изследвала и е установила свръхенергията, която притежава. За способностите си Божилов има и дипломи в уверение, че може да използва способностите си, за да помага на хората.

- Г-н Божилов, как след катастрофата и комата, от която излизате, развихте свръхенергийна сила?

Реклама

- Всичко стана сякаш случайно. Разбрах, че ние, хората, сме повече дух и енергия, отколкото материя, след инцидента, който преживях през 1996 г. Ходих да сменям тръбите в една къща. Собственикът ми предложи да му стана шофьор, допълнително да работя. Приех. Една вечер бях на вилата с жена ми в село Гълъбовци, Сливенско. Тръгнахме по работа за града с колата с тях. Излязохме на магистралата, нямаше никакво движение. Изведнъж се чу някакъв силен гръм и аз и спътникът ми се преобърнахме със страшна скорост. Криминолозите установиха, че някой сръчно е подготвил автомобила за катастрофата. За целта срязал отдолу торсиона и предната полуоска. Всичко това се установява впоследствие. Само чух страшен гръм отдолу някъде и след това съм изгубил звук и образ. Закарали са ме в "Пирогов" и са ме поставили целия на маркучи и системи. В същото време отлетях някъде другаде. Влязох в един тунел със страшна скорост. Огледах се наоколо и що да видя - някакви невероятни красоти - реки, поляни и духове, които се разхождат по тях. Съзрях и къщурките, където в отвъдното се живее. Но не се спрях там, продължих да хвърча надолу като торпила. В далечината нещо като 40-ватова крушка или по-точно само телчицата й блещукаше. Тъкмо я наближих, и пред мен се изправи едно същество. Приличаше на жена с бяла коса и много интересни очи. Цвета им никога няма да забравя - синьо-сиви, като на топчетата сирийчета, с които си играехме като малки. Жената ме потупа по рамото и ми каза - "Ти не си за нас!". В този момент си отворих очите. Два дена съм бил в кома и точно това видение ме събуди.

- След този инцидент у вас настъпва метаморфоза, която преобръща живота ви.

- Да, точно така. Така отключих и рентгеново зрение към органите на хората срещу мен. Те бяха под формата на мисъл - форми, които се отнасят за различни билкови рецепти. После информацията, която получих, беше: "Започни да лекуваш!". Вместо това се насочих към психиатър. Отделно се изследвах със скенер, като се страхувах от най-лошото. За щастие подозренията, че мозъкът ми не е наред след катастрофата, не се потвърдиха. Тогава се обърнах към шефката на Асоциацията на лечителите в България - проф. Връбка Орбецова. Тя ми казала, че вместо мен да ме лекуват, самият аз трябва да започна да го правя, защото имам изключително силно биополе. После и доцент от БАН ми направи снимка на силната аура. Имам си и кирлиановото фото на палеца за доказателство. Така започна всичко.

- Усещахте ли силата, която струи от ръцете ви?

- Да. Макар да нямам медицинско образование, ще ви кажа как лекувам. Хората сядат, а някой започва да движи ръцете ми. В края на сеанса онези, които ги боли нещо, се чувстват много по-добре. Други пък, дошли гроги, им идва да литнат. Така ми казаха. По време на сеанс изключвам мозъка си и се оставям на силата да ме ръководи. За мое учудване започнах да се справям добре и с тумори и кисти. Последно излекувах жена, страдаща от безплодие, подложена на 4-месечна терапия с биоенергия. Кистите в яйчниците й бяха колкото орех. След 24 процедури отиде на лекар, който установи, че едната се е стопила, а другата е станала колкото грахово зърно. Не казвам, че съм голям лечител, просто ви обяснявам как оздравявам тръбите и енергийния поток, който тече по тях, на болните. После връзвам разклонения към различните органи или жлези, където са скъсани, и си готов. Иначе на теб ти трябват 220 волта, но в дадения орган и система зорлем достигат 190 волта енергия. Те не може да си изпълняват програмата и заболяват. В тялото ни положителният и отрицателният заряд трябва да са в баланс. Щом някой от двата полюса вземе превес, се получава дисбаланс, който избива в няколко направления. На първото ниво се получава прекалена емоционалност, свръх его, самозабравяне. "За такива старите хора казват "той се самоизяде". Аз го наричам самозапалване. Това е все едно на електроуред за 220 волта да подадем 300, той ще изгори. В същото време някъде се получавало дефицит. Така на някой орган подаваме по-нисък дебит на водата или под необходимото му за функциониране напрежение.

- Кои са точно заболяванията, на които влияете?

- Нервни заболявания, дископатии, стерилитет, почти всичко. Знаете ли, че гръбначният стълб на човека е основният захранващ кабел на тялото. От него започват разклонения към всеки орган. Отляво и отдясно вървят два други стълба. Всички са с устройството на оптичните връзки - с много малки невидими жички вътре. При дадено заболяване почти винаги имало спукване на изолацията на тези енергийни снопове в нас и започва изтичане на енергията. Дископатията например се получава, след като се скъса ципата на захранващия кабел и някои от по-малките тръгнат да влизат към прешлените. Това може да даде отражение със силни болки около слабините, че и надолу по краката. Освен проблеми с опорно-двигателния апарат българите масово страдат и от намален енергиен стълб, проектиращ се в хронична умора и депресии. Можем да се движим, но се получава едно главозамайване. Т.е. на главния компютър не му достига ток и ни се приспива. Тук голяма роля играе не толкова умората, колкото стресът и негативната енергия. Напрежението и стресът са голям бич, защото те моментално блокират потока на живота в нас. Качваме проблемите в съзнанието си много по-преувеличени, отколкото са в действителност. Мислим и ги премисляме. Това пак е стрес, който изключва имунната система. Именно тя контролира потока на силите през малкия мозък. Скоро настъпва или срив в бъбреците, хипофизата, започват мигрени, хормонални нарушения, депресии и други психоемоционални разстройства.

- Т.е., за да сме здрави, трябва да имаме висока енергетика в организма?

- Статусът ни трябва да е почти като на компютърните герои. Като за начало енергията да е в един приличен баланс, после душата да е спокойна, а духът бодър. Иначе падне ли енергийният поток, докторът в нас - имунната система, заспива моментално и тръгваме надолу.

- Ако се разболеете, вие отивате ли на лекар?

- Да, разбира се, че ще отида. Ще искам да разбера какво точно заболяване имам. След това вече е въпрос на моя лична преценка къде ще отида - дали ще остана при лекарите, или ще търся нетрадиционни решения. Първо отивам при личния си лекар. После започвам да си помагам сам. Ако не успея да се справя, търся помощта на колеги. Избягвам всякакви видове лекарства.

- Кой приемате за свой духовен учител?

- През годините съм ходил при петима медиуми, които независимо един от друг видяха едно и също. Петър Дънов и Петър Димков ми помагат от духовния свят. Те са се застъпили за мен, когато бях в отвъдното, и са ме върнали отново на земята. Все още съм ученик при тях, защото съм на 24-часова диктовка. Не ми се дава да вземам самостоятелни решения. Казва ми се точно - "на този два сеанса ще направиш", "онзи се нуждае от четири" и еди-какви си билки. И аз какво да правя - изпълнявам, щом е за здравето на хората.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" - www.trud.cc

Телефон за връзка с лечителя:

0899 34 44 51

Реклама
Реклама
Реклама