Реклама
https://m.bgdnes.bg/lechiteli/article/8164506 www.bgdnes.bg

Лечителката Снежана Димитрова: Лекувам с леене на куршум

Помагам при шипове, кисти и диабет

Коя е тя
Лечителката ясновидка Снежана Димитрова повече от 15 години се занимава с леене на куршум. Има собствен метод, чрез който открива болестите, и той зависи от личното рождено число на човека. Снежана е автор на три езотерични книги, последната от която е "Човекът в една цифра". Освен с леене на куршум Димитрова се занимава с гледане на кафе, на боб, на Библия и с енергийно лекуване на кармични заключвания.

- Г-жо Димитрова, как започнахте да лекувате с леене на куршум?
- От 16-годишна се занимавам с това. Леенето на куршум е българска традиция от над 500 години. Обикновено жените, които го правят, предават уменията си на децата и внуците си, защото учебници за това няма, а тънкостите за улавяне са много. И аз взех този занаят от баба. Имала съм всякакви пациенти - лекари, прокурори, депутати. Непрекъснато ми се налага да чистя хората от уплах, от натрупания стрес. Чрез леенето на куршум помагам при махане на шипове, кисти, при диабет и гуша. Иначе ме питате за началото, както казах - на 16 години започнах първо да гледам на кафе. Три години събирах всичките си познати и все им познавах. Няма да забравя първия си случай. Погледнах в чашката на една приятелка и й казах: "Леле, какъв е този ужас! Ще ти вадят червата едно по едно и след това ще ги връщат". И след два месеца я оперираха от перитонит. Моята баба всъщност забеляза у мен това, че познавам. Тя лееше куршуми по знания от нейната майка. Когато реши, че съм готова, ми показа как става това и как се тълкуват фигурите, които се получават. Но пак мога да кажа, че и след толкова години работа с оловото пак има още какво да се учи.
- Как се снабдявате с това олово?
- От железариите ги купуват клиентите ми, случвало ми се е да ми носят и олово от акумулатори (смее се). Шегата настрана, оловото по принцип е черно, то не се употребява в чиста форма.
- Какви видове леене на куршум има?
- Обикновено хората ходят да им се лее куршум при силна уплаха или стрес. Но моята баба лееше и за много болести. Човекът лягаше на едно диванче и тя му лееше олово, където го боли. Аз също правя така - лея за различни болести. След това правя паричка от оловото. Давам я на човека да я занесе вкъщи и да спи върху нея толкова дни, колкото е личното му число на раждане. Оловото е феномен, то разваля и проклятия, и магии. С него съм излекувала много хора от шипове, дискови хернии, гуша, кисти.
- Странно ми е как се маха дискова херния чрез леене на куршум например?
- Става по следния начин - когато загрея оловото и го пусна в купата с вода, виждам как то се цепи и заприличва на органа, който е болен. Но оловото не вади автоматично шиповете, както си мислите. Ако личното число на човека е 33, му казвам да спи 33 нощи над оловната паричка, която му давам, и шиповете започват да се топят. Това е феноменално.
- Чувала съм, че бабите като леят куршума, дават късче от оловото и казват да се спи с него само три дни?
- Това не е правилно. Вярно е, и аз това съм го чувала. Моята баба даваше парче от оловото и казваше да се спи с него само 40 дни. Аз давам дни за всеки според личното му число. Ако при мен дойде човек, роден на 19.09.1999 г., сборът от числата му прави 47 и затова той трябва да спи 47 дни с паричката. А кармичното му число е 2 (сбора от 47). И друго искам да кажа - голяма част от "леячките" на куршум дават на хората и да изпият водата, в която са работили, което е изключително вредно. Сякаш да изпиеш токсините, от които си се освободил. Някои пък дори се мият с тази вода. Не трябва да се прави така, да знаете.
- Как си обяснявате силата на оловото?
- Много просто. То изкарва и негативната енергия от човек под формата на живак. Когато в човека има негативна енергия, във водата падат ситни топчета живак и хората ги виждат. В организма живакът е отрова. От оловото мога да разбера дали в организма му има негативна енергия или натрупани нитрати и шлаки и организмът му трябва да се пречисти. След това хората стават спокойни, започват да спят добре. Освен това повечето страхови неврози се лекуват само с това. С лекарства само се "замазва" проблемът. Много хора са в непрекъснато трескаво състояние заради притеснения по децата, работата и това може да се извади от тялото на човек с оловото.
- Когато дойде човек при вас, откъде започвате с неговото лечение?
- Първо действам и като ясновидка, защото мога да разпозная кое заболяване е генетично обременено с кармата на родителите, дали е стрес, което значи заключена карма, или има негативност - проклятия, магии. После като му изчисля личното число, и виждам какъв му е проблемът. След това куршумът изкарва самата негативност.
- Как разбирате кога човек страда от стрес и кога от уплах?
- Много лесно, хората бъркат тези понятия, аз обаче не. Уплаха е, когато те нападне куче или станеш свидетел на катастрофа. Стресът в организма се получава с натрупване през годините на напрежение. Когато се ядосваш на мъжа си например и си лееш олово, то казва "буф" и става като голяма топка. А когато човек има уплах и излееш оловото над главата му, куршумът пуква и се изстрелва от чашата на стената или на тавана, дори по земята се пръска понякога. И така познавам кое е стрес и кое е уплах. Много хора имат вроден страх - от високо, от ескалатор, от затворено пространство, от самота. Ако е заложен в числото на човек обаче, няма как да го изкореним, можем само временно да му помогнем.
- Според вас едно заболяване е закодирано в личното число на всеки човек и то напълно съвпада с неговата диагноза. Как става така?
- Абсолютно е така, защото всеки си носи наследствеността на кармата. Някои числа обаче са универсални като - 10, 20. 30 и 40. Лично аз считам, че астрологията и нумерологията са науки, които обобщават някои заболявания и по зодии и т. н., но не се домогвам до тях. Това е лично моя прогностика и тя не съществува никъде под каквато и да е форма.
- Разкажете за тази ваша собствена прогностика или методика?
- При мен всичко стана много странно. Имах сън с Питагор, когато бях на 17 години. Сънувах, че намирам записките му в пещера в Северния ледовит океан. Влязох вътре с екип от хора, повечето мъже, като всички бяхме в специални дрехи, защото бе много студено. Казах на другите къде са записките му, те ги извадиха и започнах да ги чета и превеждам на български. Бяха написани на някакъв несъществуващ език, подобен на староеврейски. Числата, които бяха описани в записките - от едно до 48, влязоха в мен и започнах да ги тълкувам. През 2009 г. написах книгата "Човекът в една цифра". Изследвах маса народ и тяхната зависимост между болестите, които имат, и личното им число, което изчислявах. Ходих при психиатри, при психичноболни, посещавах различни болници и изследвах връзката между личните им числа и болестите. В числото на всеки човек е закодиран някакъв проблем. Това не е нумерология. Лекарите, които са чели книгата ми, казват, че е феноменална, защото те са открили същите заболявания, които аз съм установила чрез числата. Тя е моя интерпретацията на числата, свързани с рождената дата на човек. Аз определям човека в цифри, казвам какво е личното му число, което се получава от сбора на датата, месеца и годината му на раждане, и мога да видя какво е закодирано да се случи в неговия живот.
- Освен да леете куршум какви други умения имате?
- Гледам на ръка, на карти, на боб, на снимка, на Библия. Ако имаш дарба, можеш да гледаш на различни неща.
- Какво трябва да знаят хората, за да здрави?
- Трябва да се възползват от услугите на хора като нас. Ако човек претърпи катастрофа или смърт на любим партньор, вкарва стреса в себе си или се затваря в собствените си страхове. Много рядко е хора сами да си помагат при сполетяло ги нещастие. Ние сме затова, за да отключим "заключеното". Освен това хората не знаят, че можеш да си заключиш късмета дори от един декоративен катинар, поставен на чантата. Затова катинар у дома не бива да има. Освен това силата на положителната мисъл не бива да се пренебрегва. И тя върши чудеса.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc
Телефон за връзка с лечителката:
0896 21-18-13

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама