Реклама
https://m.bgdnes.bg/paparatsi/article/17189264 www.bgdnes.bg

Папараците я изловиха! Мария ГАЗИ закона с джип за половин милион (СНИМКИ)

*Докато е на фризьор в центъра на София

*Секси миньончето паркира неправилно, пишат й фиш в центъра на София

Фолкпевицата Мария погази закона!

Чалга фурията паркира тузарския си джип за 500 000 лв. в забранен участък на булевард "Витоша" на пъпа на София.

Отварачката явно е бързала доста за поредните си разкрасителни процедури. Салонът, който Мария посещава, е на метри от НДК, където певицата спря мощното си возило. Свободни паркоместа няма и изпълнителката решава да спре огромния си червен джип "Ламборгини" на място, което е отредено само и единствено за таксита. И веднага хуква към коафьорката.

Реклама

За зла беда на певицата, този път на Мария й се наложи да понесе последствията за неправилното спиране.

Екип на Общинска полиция веднага забелязва внушителния не само на размери, но и като сума джип на Отварачката. Униформените спират в съседство с червения звяр и съставят на певицата акт, забелязаха вездесъщите фотографи на "България Днес", които са навсякъде. Патрулиращите внимателно оглеждат возилото, чиято стойност е половин милион. Правят му няколко снимки, за да имат доказателства при евентуално обжалване от страна на нарушителя. И лепват на предното ляво стъкло честитката.

За разлика от предния път, когато бе засечена из София с возилото за половин милион лева, този път Мария е махнала затъмнението на задните прозорци на джипа.

Малко по-късно Мара с бавна крачка се връща към любимата си кола, която й е подарък от съпруга й Мирослав. Въпреки че Отварачката още не знае, че има глоба, тя нарушава за втори път закона. Мария пресича през булеварда, а не на пешеходната пътека или светофара, както е редно. Мара е огледана от глава до пети от спрелите наблизо таксиметрови шофьори. Дали т.нар. бакшиши са разпознали една от най-популярните ни певици, остава мистерия.

Изпълнителката забелязва глобата, взима листчето от стъклото, хвърля му бърз поглед, отваря задната врата, където поставя дрехи. И се качва на предната седалка, след което с мръсна газ потегля към другите си задачи за деня.

Четете още

БОМБА! Мара Отварачката влиза в "Капките"

БОМБА! Мара Отварачката влиза в "Капките"

Изумително! Мария няма кухня вкъщи, но разцепи гостите в "Черешката на тортата"

Изумително! Мария няма кухня вкъщи, но разцепи гостите в "Черешката на тортата"

Реклама
Реклама
Реклама