Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18511799 www.bgdnes.bg

Ясновидец вещае БРУТАЛЕН АТЕНТАТ на олимпиадата

  • Американският пастор Брандън Бригс предсказал опита за убийство на Тръмп и войната Русия - Украйна
  • Ще е около воден басейн в Париж, после и зелен влак с прикачена бомба, казва пророкът

Американският пастор Брандън Бригс, личност в ютуб, известен с пророчествата си, твърди, че вижда опит за атентат около воден басейн на олимпийските игри в Париж, които бяха открити вчера.

Реклама

"Виждам опит за атентат около воден басейн на тези игри. Знам, че началото е от 26 юли до 11 август и много трябва да са внимателни хората. Но най-важното е да се молят, за да не се случи. Другото, което искам да кажа, е, че след тях - параолимпийските игри, които ще почнат от 28 август до 8 септември, отново ще има опит за атентат. На зелен влак, който ще дойде от Германия е прикачена бомба. Трябва да се действа внимателно", предупреждава Бригс в едно от последните си видеа.

Информацията американския пастор получава, докато се моли. Бригс прави това в продължение на часове.

"Виждам само снимката на бъдещо събитие и после опитвам да го тълкувам, както го разбирам. Но все пак имам доста неща, които съм споделил на хората, и вярвам, че мога да им бъда полезен", смята пасторът.

В своите "прогнози" Брандън вижда и начало на трета световна война, която според него ще започне от Полша. "Виждам как на тази територия се спускат много американски войници. От там тръгва всичко. И Балканите ще бъдат замесени, без изключение, макар че са малки страни", твърди духовникът.

Самият той има две сбъднали се прогнози с абсолютна точност. Пасторът предвижда покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли, четири месеца по-рано - във видео от 15 март. Там Бригс дори обяснява за куршум, който ще мине до ухото на Тръмп, и го вижда "целия в кръв". В същото това видео Бригс прогнозира, че бившият президент ще спечели изборите тази година.

Реклама

"Видях Тръмп в Белия дом. Ще спечели, защото се обърна към Бога", казва Бригс и засяга в подробности как ще се решат текущите съдебни дела на Тръпм.

"Сблъсъкът със смъртта променя хората. Ще видите един нов Доналд, който ще промени тона и всичко ще е различно. Ще сложи край на войната Украйна - Русия, ще го направи", смята пасторът.

Именно тази война Русия - Украйна Бригс също прогнозира половин година преди да започне. Във видео пасторът казва, че трябва да се молим за двете страни, защото им предстои "битка на живот и смърт, която ще е дълга, ожесточена и ще има много жертви".

За още една негативна прогноза пасторът говори преди повече от година.

"След като Тръмп спечели изборите, ще настане голям икономически срив не само за Щатите, но и за целия свят. Ще е като във времето на Голямата депресия. Господ ни предупреждава хората да внимаваме, да се молим и да не сме толкова алчни", казва Бригс.

В своите видения християнският пастор вижда и знамето на Антихриста, който вече се е родил и е сред нас, на земята.

"Голяма част от хората не вярват, но времето му идва. Светът трябва да се обърне към доброто, а не към злото. До 2025-2030 година ще има много събития, от които ще зависи дали ще оцелеем, дали ще я има планетата и нас на нея", споделя още в ютуб християнският пастор Брандън Бригс.

И Ванга, и Севрюкова, и Дънов предсказват проблеми за света до 2030 г.

В своите предсказания българските духовни гурута - Вангелия Гущерова - Ванга, Слава Севрюкова и Учителя Петър Дънов, също говорят, че проблеми за света ще има и те ще почнат от догодина – 2025, и ще продължат до 2030.

Всички те са категорични, че "българите трябва да се приберат в страната си, защото започва преразпределение на света и богатствата в него". "Там където е имало вода, ще стане суша и обратното. Много страни ще потънат, но България ще оцелее. Затова всички да се прибират у нас", казват и Севрюкова, и Ванга. Петър Дънов пък прогнозира, че негативите няма да ни засегнат, но пък природата ще се замърси. "Месото ще стане отровно, ще се кара само на плодове и зеленчуци", смята Учителя.

Четете още

Нешка Робева и Янко Русев преди олимпиадата: Щангистите и гимнастичките са готови за злато

Нешка Робева и Янко Русев преди олимпиадата: Щангистите и гимнастичките са готови за злато

Париж остави феновете без бира

Париж остави феновете без бира

Реклама
Реклама
Реклама