Реклама
https://m.bgdnes.bg/retsepti/article/5998249 www.bgdnes.bg

Кюфтенца в гъбен сос

Необходими продукти:
500 г свинска или смес кайма
1 глава лук
6-7 стръка магданоз
1 яйце
3 филийки черен или пълнозърнест хляб
1 с.л. чубрица
черен пипер и сол
250 г гъби
4-5 с.л. брашно

Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с останалите продукти и се оформя на топки. Кюфтенцата се изпържват. Гъбите се задушават и към тях се прибавя брашното. Към сместа се добавя вода до желаната гъстота. Магданозът се поставя накрая. Кюфтенцата се сервират, полети със сос.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама