Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/11998717 www.bgdnes.bg

Стефан Вълдобрев сменя визия заради Орхан Мурад

Поп изпълнителят подстригал кичето, за да не мяза на чалгаджията

Обичаният български певец, композитор и актьор Стефан Вълдобрев се разделил с дългата си коса, тъй като го бъркали с... Орхан Мурад. Това разкриха пред "България Днес" негови авери. 52-годишният музикант от Стара Загора крие тази тайна и се срамува от нея. Вълдобрев не харесва попфолк жанра и на няколко пъти попаднал в конфузната ситуация да го бъзикат, че мяза на младия Орхан Мурад.

Стефан имаше абсолютно същото олисяващо теме отпред, но пускаше къдраво киче назад, което беше особено популярна прическа за зората на демокрацията през 90-те години на миналия век. Като добавим и брадичката тип катинарче, двамата с ранния Орхан са истинска лика-прилика. Майтапите по тази линия накарали Вълдобрев категорично да смени визията си. От известно време той ходи късо подстриган, а бейзболната шапката с козирка и слънчеви очила върху нея са запазена марка за певеца. Вечно усмихнатият изпълнител все пак приема шегите, без да се сърди.

Реклама

Между Вълдобрев и Орхан Мурад има и други общи неща. И двамата композират успешно музика, макар и в различни жанрове. И двамата имат по една дъщеря. И с това приликите между тях се изчерпват, особено по отношение на семейния живот. Звездата в поп музиката е роден на 20 май 1970 година и е завършил НАТФИЗ в София. През 1996 г. се жени за Яна, която е юристка. Двамата се срещат в Езиковата гимназия в Стара Загора и играят заедно в театралната трупа. Имат 24-годишна дъщеря на име Мария, а семейството му е сплотено и здраво.

Орхан Мурад Ходжа, както е цялото му име, е само с 3 години по-голям от Стефан. Роден е в Кърджали и още от 8-годишна възраст започва да свири на пиано, а малко след това и на китара. Личният му живот обаче често е съпътстван от драми. Първата му дългогодишна спътница в живота го мами и го завлича с 600 хиляди лева. За това признава самият той пред "България Днес". След това среща съпругата си Шенай, от която се ражда дъщеря им - скандалната изпълнителка Сузанита. Съвсем скоро тя ще направи Орхан дядо за първи път. Миналата година обаче бракът на певеца се разпадна и той се разведе, след като Шени го обвини в системни изневери. Оттогава до Мурад има нова жена - блондинката Камелия Добрева, с която, според слуховете вече са вдигнали и сватба.

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" забиваха на два Джулая в началото на този месец. Те първо бяха на плажа на Дунава в град Видин, а след това посрещнаха изгрева от Морската гара в Бургас. На 19 юли в Копривщица Вълдобрев ще открие Фестивала на изкуствата. Наскоро музикантът издаде и своята автобиография "Книга за песните" и обикаля из страната, за да я представя. В същото време Орхан също не спира с участията това лято. Само преди два дни той направи здрав купон в механа в Стара Загора.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама