Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13343950 www.bgdnes.bg

Чалгарка съблича мъже на сцената

Ариа разказва вицове и обикаля около полуголи мачовци 

Чалгарка съблича мъже, докато върти кючек на сцената.

Фолкпевицата Ариа отново показва нестандартно поведение в дискотека в столицата, става ясно от разпространено видео в социалните мрежи. При едно от последните си изпълнения Ариа, която е гадже на футболиста Георги Йомов, събира няколко млади момчета при себе си на сцената и ги разхвърля голи до кръста.

Напетите мачовци започват да пъчат мускули, докато чалга дивата разказва виц, за да обяви следващото си изпълнение: "Знаете ли, че Божинката вика: "Йес, ноу, йес", а Фики вики: "Йес, йес, йес". След това започва бесен кючек на сина на Тони Стораро, който фолкаджийката изпълнява по свой начин.

Реклама

Полуголите мъже се кършат на ритмите, а фолкпевицата с жаден поглед обикаля около тях. Някои от мъжагите се опитват да флиртуват с Ариа, но певицата не изглежда заинтересована въпреки мускулите на показ.

Чалга певицата, която всеки път изненадва с щуротии на участията си, по-рано през годината прави нещо друго. Ариа си намира доброволци сред публиката, които се качват на сцената при нея. Изпълнителката кара феновете да правят лицеви опори, докато тя забива кубинките си в гърбовете им. За да е още по-зрелищно изпълнението, пред всеки фен са поставени шотове с алкохол и момчетата трябва да ги изпият без ръце, като използват единствено устните си.

По време на участието фолкаджийката е като истински шериф - раздава команди и наказва за неизпълнение на заповедите. Мъжете не изглежда да се дразнят от заповедите и с охота изпълняват нарежданията на чалгарката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама