Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13625761 www.bgdnes.bg

Диана Габровска е Сексидол на 2023-та

Порнокралицата атакува и еротичен фестивал в Атина 

Известни мацки напират за участие във филми за възрастни

Диана Габровска е "БГ сексидол 2023". Отличието първата българска порноактриса получи по време на конкурса за най-добър еротичен модел на България в четвъртък вечер в популярен столичен клуб.

"Изключително изненадана и поласкана съм от наградата и признанието. Много се радвам, че са избрали точно мен. Ще се старая да продължавам да радвам моите фенове. Идват и се тълпят при мен, щастливи са и искат да се снимат", сподели пред "България Днес" Диана.

Реклама

Габровска се забавляваше в компанията на своята близка приятелка Биляна Димитрова. Чернокосата плеймейтката за малко да спечели надпреварата за най-добър еротичен модел, но остана първа подгласничка. А докато течеше конкурсът, фенове непрекъснато прииждаха към фурията от Момин проход с желания за снимки.

"Вече все повече жени и мъже ми споделят, че имат желание да се включат в порноиндустрията след моето появяване там. И разпознаваеми лица правят запитвания за кариера", сподели Диана Габровска, срещу която бяха извадени голи снимки преди местните избори през 2019 г. и заради това се раздели с възможността да се бори за кметския престол в китното градче.

През юни Диана ще бъде специален гост на еротичен фестивал в гръцката столица Атина.

Двете в гореща целувка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама