Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/13930956 www.bgdnes.bg

Актрисата Неда Спасова: Никога не съм крила приятеля си!

Заедно сме от шест години, жълтите медии счупиха тъпомера!, гневи се актрисата

"В последните дни жълтите медии (разбрах защо се казват жълти, защото се скалъпва статия с качество за жълти стотинки) решиха да си копипейстнат безобразно обидни лъжи по мой адрес. Дет' се вика - счупиха тъпомера", написа в разгневен пост актрисата Неда Спасова, която помним като сестра Кая Райкова от сериала "Откраднат живот". Врачанката пусна в мрежите снимка със "загадъчния" мъж до себе си с думите: "Това е Христо. Той е моето "тайно" гадже вече 6 години и половина. И ако е рекъл Господ - ще е поне още 10 пъти по толкова".

Реклама

Актрисата се дразни от факта, че според нея за медиите е важно с кого си ляга, а не участията й в благотворителните каузи, инициативи, социални и обществени призиви. Както и театралните роли, в които е разсъблечена. "Важно е народът да знае с кого си ляга Неда и кога е гола", ядосва се актрисата и казва, че не е говорила за връзката си, защото не е искала. "Решила съм тази част от живота ми да не "плава" из медиите. Никога в живия живот не съм крила човека до мен. Защото живият живот е истината, не пускането на снимки онлайн", добавя още тя.

Завършилата НАТФИЗ при проф. Маргарита Младенова актриса твърди, че винаги е гледала с насмешка и самоирония към повечето глупости, изписани по неин адрес. "Тоя път обаче не ми е смешно и се свързах с адвокат. За неправомерно използване на кадъра ще се търси наказателна отговорност", обещава Неда под снимката към поста си в нета.

Човекът до Неда е операторът Христо Генков, снимал филмите "Мисия Лондон", "Дякон Левски", "Ботев" и още над 40 американски, френски и български филмови продукции като стедикам и камера оператор. "България Днес" не успя да намери и двамата за коментар.

П.п.: Кадърът на Неда и Христо е напълно авторски на в-к "България Днес". Редакцията също забранява ползването му в интернет пространството!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама