Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14072262 www.bgdnes.bg

ПРИКАЗКАТА СВЪРШИ! Мара Отварачката бита, иска обезщетение от съпруг номер 3 (СНИМКИ ОТ СЪДА)

Фолкпевицата Мария иска обезщетение от съпруг номер 3 - Мирослав Соколов, като си призна, че е бита от него, научи "България Днес".

Мирослав Соколов е арестуван и обвинен, като адвокатите му поискаха заседанието на съда, което се проведе вчера, да бъде закрито заради "интимни подробности", които не искат да излизат в медиите.

Реклама

Самата певица първоначално твърдеше, че няма побой над нея, но след това явно е размислила и е дала други показания.

Според близки до Мария побоят над миньончето е станал на 21 март в апартамента им в София след спор, който бил провокиран от силната ревност на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите, ударил я и напуснал дома им. Тогава Мария подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско.

Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, певицата разказала, че и друг път ревнивият й съпруг й е посягал.

Вчера съдът постанови домашен арест за Мирослав.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. и живеят в дома на певицата. Мария има дъщеря Марая от първия си брак, която не е станала свидетел на побоя.

Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации. Той също има две деца и бивша съпруга на име Вая. Пред "България Днес" ексжената на бизнесмена твърди, че той никога не й е посягал, но че е чувала, че е правил така с Мария, от свои приятелки, засичали влюбените в различни заведения.

Според други близки на певицата тя предпочитала в интимния си живот по-груб секс и е възможно съпрузите да са прекалили с ласките особено ако те са били полети с алкохол.

Реклама

Любовта между Мария и по-младия от нея Мирослав е на приливи и отливи според близките им. Двамата често се карали, но след това се сдобрявали и бизнесменът веднага поднасял извиненията си във вид на нова кола. На 40-ия й рожден ден през януари Мария получи чисто ново бентли, като се похвали за автомобила с клипчета в нета.

"Благодаря ти, любов моя", написа пайнерката. Една от екстрите на колата е, че върви с шофьор, който е винаги на разположение на певицата и й служи и като охрана."Миро е много ревнив и винаги когато Мария има участия в страната, ако той не може да дойде, изпраща бодигард", твърдят от обкръжението на двойката.Миналата година Соколов стана на 35 години на 15 април и тогава певицата го изненада с "интимен подарък само за двама", който продължил с дни в хотел, твърдят приятели до влюбените.

Преди Миро Мара бе омъжена пак за по-млад от нея мъж - Християн Гущеров. Той бе по-малък от певицата с шест години. Единствено първият й съпруг Димитър Андонов е по-възрастен от Мария с осем години и от него е единственото й дете - дъщерята Марая.

Когато се омъжи за Мирослав през декември 2021 г. Мария си обеща "брак с любов до края на живота".

Изпълнителката на "Всичко е платено" дълго време след сватбата споделяше, че всичко с Миро е изключително спокойно и е щастлива с него. Певицата дори обясни, че дълги години е живяла в лишения и най-сетне е намерила любовта, която я окрилява и удовлетворява всичките й капризи.

Дали това ще продължи, предстои да разберем.

Реклама
Реклама
Реклама