Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18501956 www.bgdnes.bg

Мис Свят България в СТРЕС след кражбата в ИСУЛ

Не ми се мисли какво можеше да се случи, ако бях оставила детето само, казва Вероника Стефанова

"В стрес съм от кражбата на портмонето ми в болницата. Дъщеря ми беше хоспитализирана там и трябваше да преспим. През нощта е влязъл мъж, който ми открадна портмонето, и това много ме притесни на сутринта, когато проверих и установих, че го няма." Това разказа Мис Свят България Вероника Стефанова, която вече е изписана с дъщеря си от болница ИСУЛ.

Реклама

"Денят преди да ни изпишат, външен човек нахлул в стаята ни. Много се изплаших за сигурността ни. После нямаше как да изпишат детето, защото моите документи бяха в портмонето. Не ми се мисли какъв развой можеше да има, ако бях оставила дъщеря ми сама и бях излязла за малко през нощта, дори само до тоалетна. Но, слава Богу, разминахме се с най-лошото", допълва миската.

През цялото време двете спали дълбоко и не усетили нищо. "Ами ако този човек беше с други намерения, всичко можеше да се случи", казва Вероника.

В болницата действително може да се влезе лесно, защото има свободен вход. "Веднага след случката отидох в Пето РПУ и там хората си свършиха максимално бързо работата, за което им благодаря. От Софийска районна прокуратура ни предоставиха записите от нощта на инцидента. И сега разбрах, че са заловили възрастния крадец", споделя още Стефанова. На него му е образувано досъдебно производство. "Не мога да приема думите на директора на болницата, който казва, че тя е държавно лечебно заведение и няма как да ограничат достъпа, както и че не можело да има охрана на всеки етаж, тъй като имало камери навсякъде. Да, вярно е и че подписваме декларация, с която удостоверяваме, че сами ще се грижим за вещите си. Но при такива обстоятелства не е ли по-добре да се измисли начин - или да се ограничи достъпът, или да има един човек охрана, който все пак да проверява влизащите. За мен тяхното не е оправдание", казва миската.

Инцидентът се е случил в средата на юни, но най-сетне крадецът е задържан и затова Вероника не пожелала по-рано да говори за случая.

Четете още

УЖАС! Ограбиха "Мис България - Свят" Вероника Стефанова в болницата

УЖАС! Ограбиха "Мис България - Свят" Вероника Стефанова в болницата

Отново ограбиха Коцето

Отново ограбиха Коцето

Деца ограбиха Грета Ганчева!

Деца ограбиха Грета Ганчева!

Ограбиха Петя Буюклиева

Ограбиха Петя Буюклиева

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама