Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14335751 www.bgdnes.bg

Певицата Сантра с признание: Майчинството е трудно, нямам свободно време

"Ако кажа, че майчинството е лесна задача, всички майки ще ми се изсмеят и няма смисъл да разсмивам по този начин хората. Трудно е в много аспекти – това, че напълно се лишаваш от свободното си време, а и до голяма степен ти си до детето си, за да му служиш".

Това заяви в интервю за "Лейдизоун" певицата Сантра, чиято дъщеричка стана на годинка в началото на миналия месец.

Реклама

"На мен ми идва отръки да съм майка и не ми е много трудно, особено когато има баланс и намирам време и за себе си. А времето, което имам сега за себе си, е свързано с работата ми, не, за да излизам с приятели, но дори и това ме държи. Една жена трябва да може да намери равновесието в себе си, когато се грижи за детето си, за да се съхрани. Детето е най-хубавото и най-трудното нещо, което се случва в живота на човек! Взаимно се разсмиваме с дъщеря ми. Обичам да й измислям неща, с които да я радвам, така че като си прекарваме времето заедно, освен да се учим на разни работи и да се забавляваме", казва изпълнителката.

Сантра добави, че заедно с таткото гледат момиченцето си. "Той много ми помага, за което съм му благодарна, така че да да успеем да разпределим по между си грижите за детето, а и хем аз да имам време за работа, както и той. Така че двамата се справяме, е, не бихме отказали малко помощ, но засега е така", допълни изпълнителката.

Четете още

Приятелки на Сантра орисаха бебето й
Приятелки на Сантра орисаха бебето й

Приятелки на Сантра орисаха бебето й

Сантра показа бебето
Сантра показа бебето

Сантра показа бебето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама