Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14391830 www.bgdnes.bg

Андреа вее зърна на разгул в Студентски град (18+)

Кубрат не покани изпълнителката на рождения си ден

Мисълта за тебе ме побърква, споделя певицата

Боксьорът Кубрат Пулев изобщо няма намерение да контактува повече с бившата си изгора Андреа. Фолкпевицата, която преживява трудно раздялата си с Кобрата, дори не е била поканена на 42-рия му рожден ден в четвъртък, научи "България Днес". Пулев вече има две деца от друга жена и е обърнал напълно страницата.

Все пак боксьорът присъства от уважение на рождения ден на Теодора Андреева, както е истинското име на фолкаджийката, провел се в края на януари тази година. Блондинката очаквала сега Кубрат да върне жеста, но позвъняване от него така и не последвало.

Реклама

Случайно или не, но точно навръх рождения ден на Кобрата Андреа реши да изпрати анонимен поздрав като стори в инстаграм. Едва ли някой се съмнява към кого е насочено посланието... Певицата сподели и част от текста на песента си "Как те искам", който гласи: "И на пръсти влизаш в съня ми да покажеш колко ми влияеш ти. Мисълта за тебе ме побърква. В душата идва и бърка".

От доста време насам Андреа не може да прежали бившия си, с когото бяха заедно 15 години. Затова и певицата реши да му го върне с разгул по дискотеките. Последното скандално участие на изпълнителката е от началото на тази седмица, когато Андреа шокира посетителите на вървежна дискотека в сърцето на Студентски град. Певачката се появи на сцената с напълно прозрачна рокля, която извади на показ абсолютно голите й гърди пред невярващите погледи на присъстващите. Андреа бе заедно с една от по-новите звезди в попфолка Лидия.

Припомняме, че миналия месец изпълнителката се прочу, като излезе да пее неадекватна в друг нощен клуб. Тогава Андреа се свличаше по земята, заваляше, а след това каза, че е била пребита от мутра, тъй като опитала да защити Кобрата. След това не издържала психически и се отцепила с алкохол.

Няколко дни по-късно Андреа разкри в социалката си, че никога не се е била с мутра заради бившия си любим Кубрат Пулев, а била като пияна заради ниска кръвна захар. Това е новата версия на фолкдивата за скандалното й участие.

"Не съм пияна, анемична съм. Да, завалявам думите, защото ми е паднала захарта. За един месец ми се случи три пъти да припадна, защото отслабнах рязко, нали всички ме наричахте дебела", написа в социалните мрежи русата амбиция.

Четете още

СВЕТОВЕН УСПЕХ! Песен на Андреа влезе в "Нетфликс" (Видео)

СВЕТОВЕН УСПЕХ! Песен на Андреа влезе в "Нетфликс" (Видео)

Андреа записва хит в Украйна

Андреа записва хит в Украйна

Андреа: Мутра ме ПРЕБИ, защото защитих Кубрат! Затова излязох да пея ПИЯНА (Видео)

Андреа: Мутра ме ПРЕБИ, защото защитих Кубрат! Затова излязох да пея ПИЯНА (Видео)

Вижте скандално видео с Андреа, на което се обарва на сцената

Вижте скандално видео с Андреа, на което се обарва на сцената

Реклама
Реклама
Реклама