Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14454227 www.bgdnes.bg

Сексбомбата Дилета Леота се обясни в любов на вратаря, който я забремени

Сексбомбата Дилета Леота е лудо влюбена във вратаря Лорис Кариус. Двамата са заедно от миналата година и вече чакат първото си бебе. То ще бъде момиченце, а бъдещите родители все още обсъждат как да го кръстят. В интервю по време на седмицата на футбола в Италия сексапилната Дилета разказа за първата си среща с германския вратар.

"Бях в ресторант в Париж с приятели - разкрива тв водещата. - Той влезе и аз казах на приятелките ми: "Момичета, мъжът на живота ми току-що влезе". Бях права. Все още говорим за това от време на време. Освен всичко друго вътре в клуба не го бях разпознала като вратаря Лорис Кариус."

Реклама

31-годишната сицилианка признава, че се наслаждава на бременността си. Красавицата дори съжалява, че детето не се родило по-рано, за да види грандиозните празненства на "Наполи" след титлата в Италия. 

"Всеки ден откривам нещо ново. Това е много красив период от живота ми. Освен това съм по-чувствителна, често се разчувствам. Когато бях в Неапол, по време на мача срещу "Салернитана" си помислих: "Жалко, че дъщеря ми вече не е тук с мен, за да гледа шоуто". Бих искала да й покажа цветовете, любовта, ентусиазма на един град."

В момента нейният любим Кариус играе за английския "Нюкасъл" и Дилета се надява той да си намери отбор в Италия. "Егоистично искам да е близо до мен, но в същото време му желая най-доброто в кариерата. Не отричам, че би било хубаво да го видя да играе близо до мен, може би около Милано - Ломбардия или Лигурия. Би било много по-удобно, отколкото в Нюкасъл."

Четете още

Най-сексапилната журналистка е бременна

Най-сексапилната журналистка е бременна

Романтика за Дилета и Кариус

Романтика за Дилета и Кариус

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама