Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14462937 www.bgdnes.bg

Жаси от "Сделка или не" чака 4-о бебе

Изкусителната блондинка крие в кой месец от бременността е 

Рекордно 4-о бебе чака Жаси от "Сделка или не"!

Изкусителната блондинка представи по нестандартен начин, че ще има още едно дете. Ексмоделката нарежда в редица трите си хлапета, пуска им номерация и изненадващо се поява с огромен корем, върху който е изписана цифрата 4. Жасмина Маджид отказва да разкрие в кой месец е, като мнозина подозират, че е към края на бременността си и отново скоро ще стане майка.

Поздравления блондинката получава от Ирен Онтева и Виктория Капитонова, както и от още хиляди хора, които се радват на семейното й щастие.

Реклама

Асистентката от "Сделка или не" изгря преди години на малкия екран, но вече може да се похвали, че е доктор по икономика. Мацето заряза кариерата си на тв водеща и се посвети на наследниците и следването си. В три поредни години Жаси роди две момичета и едно момче на сирийския милионер Ариф Маджид. Баща й е професор по инженерни дисциплини, а сестра й е доктор в областта на маркетинга.

"Най-нормалното нещо е и аз да стана доктор", смята Жаси, която междувременно се разкраси с куп операции и изглежда повече като тийнейджърка, отколкото като майка на три и скоро на четири деца.

Жаси неведнъж е разкривала, че поддържа форма с тренировки вкъщи, като дори си е купила и бягаща пътечка. Освен това спазва строги диети, за да има подобно стегнато и секси тяло.

Четете още

Жаси вае тяло на челна стойка
Жаси вае тяло на челна стойка

Жаси вае тяло на челна стойка

Жаси грее в Хелзинки
Жаси грее в Хелзинки

Жаси грее в Хелзинки

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама