Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14463015 www.bgdnes.bg

Робърт де Ниро и Мик Джагър по примера на Ицко Финци

Беловласи татковци сменят памперси

Да би мирно седяло, не би чудо видяло" е поговорката, която най пасва на мъжете, станали татковци в доста напреднала възраст. Когато, вместо да тичат до аптеките за лекарства и виагра, купуват памперси.

При всички положения по отношение на възрастта и наследниците силният пол е много по-привилегирован от нежния - пресен пример ни даде актьорът Робърт де Ниро, който стана баща на 79 г. А ето и кои са белокосите татковци у нас, достойни за пример на младите.

Реклама

„Доайенът" в тази област безспорно е актьорът Ицхак Финци. Самият той преди дни навърши достолепните 90 г., а чу за втори път детски плач на своя рожба преди 7. Майката на дъщеричката му Матилда и негова съпруга е с 45 години по-млада от него - това е режисьорката Лиза Боева. Ицко има двама внуци от порасналия си син, актьора Самуел Финци, който от години живее и работи в Германия.

Негов колега по бебешко оръжие е 76-годишният бивш футболист Георги Василев, единствен успял да стане шампион с три различни отбора - „Етър", „Левски" и ЦСКА. Генерала, както му казват, „вкара втори гол" на 30 години по-малката от него украинска красавица Олга Зелинска и тя не опази вратата суха. За четвърти път в дома му проплака наследница, която си има кака също с украински корени. Треньорът има големи дъщеря и син от първия си брак.

На 67-годишния Волен Сидеров през 2015 г. му се случи чудото и той най-сетне стана татко за първи път. Лидерът на „Атака" тогава беше на 57, а майката на Волен-младши - с 27 години по-младата му съпартийка Деница Гаджева. Заради нея Сидеров се раздели със съпругата си, журналистката Капка Георгиева. Щастливото събитие политикът прие за „божи знак".

Виртуозният китарист и цигулар Иван Лечев от ФСБ стана баща за втори път на 54 г. В живота на 66-годишния днес композитор и съпругата му, актрисата и певица Жени Александрова, влезе с боен рев 50-сантиметровият Константин. С 19 години по-младата от него чаровница Лечев се сблъсква в ефира на „Мюзик айдъл", а от брак номер едно с певицата от „Трамвай №5" Оля има син, носещ името му.

Днес 60-годишният музикант, актьор и зъболекар Константин Георгиев, по-известен като Коцето-Калки, е горд родител на единствения си 13-годишен наследник. Към тийнейджъра, кръстен на светия, Калки се обръща с Лама Тео и казва, че си е дошъл с името. Твърди се, че заради бащинския инстинкт Калки се разделя с първата си съпруга и заживява с новото си семейство.

Реклама

Колегата му по микрофон Звездомир Керемидчиев - Звезди (58 г.) има голям син Винсънт, роден в Щатите. Гласът на хардрок бандата Ахат на 48 стана баща за втори път и запя песнички на бебето Малвина, чиято майка е актриса Силвия Драгиева.

Най-младият от „дъртите" татковци е тв водещият и сценарист Росен Петров. В живота на кадъра от „Шоуто на Слави" и любимата му Десислава Нешева се появи момиченце през 2021 г., когато той беше на „скромните" 50 г.

В световен план дъртите татковци са безброй. Ето малка част от тях:

Редом с опита на Де Ниро да бутат колички са и колегите му Мел Гибсън, Брус Уилис, Роан Аткинсън, Ричард Гиър, Алек Болдуин, Клинт Ийстууд и др. Също и рок динозаврите от „Ролинг Стоунс" Мик Джагър и Рони Ууд, режисьорът на „Междузвездни войни" и „Индиана Джоунс" Джордж Лукас, композиторът на филма „Бодигард" с 16 "Грами" награди Дейвид Фостър и т.н.

Четете още

Георги Василев-Гочето разкри историята зад последния гол на Гунди

Георги Василев-Гочето разкри историята зад последния гол на Гунди

Ицко Финци на 90: Не искам цветя и подаръци

Ицко Финци на 90: Не искам цветя и подаръци

Иван Лечев за жена си: "Важното е да има любов"

Иван Лечев за жена си: "Важното е да има любов"

Музикантът, актьор и стоматолог Коцето Калки: Пях под Еверест,незабравимо е!

Музикантът, актьор и стоматолог Коцето Калки: Пях под Еверест,незабравимо е!

Реклама
Реклама
Реклама