Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14478991 www.bgdnes.bg

Гришо възбужда новата с еротичен татус

Любовното перце на Димитров още от времето му с Маша Шарапова

Гришо Димитров прави Голям шлем от елитни мацки благодарение на еротична татуировка. Най-добрият ни тенисист има тайно оръжие, с което успява да свали всяка една красавица, която пожелае.

Навръх 32-рия си рожден ден Григор награби новото си гадже, Мадалина Генеа. Нетипично за Димитров, този път той свали всички задръжки и заедно с възлюбената му споделиха еротични снимки, които разбуниха духовете в социалните мрежи.

Реклама

На кадрите тенисистът натиска здраво 34-годишната румънка, като двамата са полуголи. Гришо дори е хванал Мадалина палаво за врата. Особено впечатление направи татуировката на българина, която той има на интимно място. Григор е изобразил любовно перо, което започва от левия му хълбок, влиза в гащите му и стига незнайно докъде...

Тайната татуировка всъщност не е нова, но за първи път се разкрива толкова много от нея. Проверка на "България Днес" показа, че Димитров я има още от 2013 година, когато успя да омае руската топтенисистка Мария Шарапова. Перцето се показа леко и на корт в Америка миналата година, докато Димитров загряваше гол до кръста.

Друго, което направи впечатление от еротичните кадри на новата звездна двойка, са косматите гърди на българина. Очевидно Гришо залага на новата мода да не се епилира. На врата си пък нашият е закичил златен ланец с висулка.

Интересното е, че малко след като снимките бяха качени от Мадалина, а Григор беше споделен на тях, те изчезнаха от профилите им. По-късно пак се появиха, а вчера бяха премахнати окончателно. Очевидно двамата са имали известни разногласия относно това дали е редно палавата фотосесия да се появява публично.

Генеа е бивше гадже на холивудската звезда Леонардо ди Каприо, а самата тя се изявява като актриса, като най-извеcтната й pоля е на София Лоpен във филма "Къщата на Гучи". Мадалина изгледа три мача на Григор от трибуните. Красавицата стискаше палци на нашия в Мадрид срещу Карлос Алкарас и на срещите му в Рим със Стан Вавринка и Новак Джокович. Двамата отпразнуваха заедно рождения му ден в Монако.

Междувременно зарязаната от Григор Димитров милионерска щерка Лолита Османова се теши от разлъката с българския тенисист на Женевското езеро. Мадамата показа видео, на което отпива чаша с бяло вино. На кадрите Лолита изобщо не изглежда щастлива.

Четете още

Гришо се подкъси при фризьора на Хакинен
Гришо се подкъси при фризьора на Хакинен

Гришо се подкъси при фризьора на Хакинен

Гришо Димитров: Със смесени чувства съм

Гришо Димитров: Със смесени чувства съм

Бившите на Гришо изкушават
Бившите на Гришо изкушават

Бившите на Гришо изкушават

Луда по Гришо лови шарани

Луда по Гришо лови шарани

Реклама
Реклама
Реклама