Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14529925 www.bgdnes.bg

Семейството се разраства! Гущерова бременна за четвърти път

Хубавицата се издава с публикация в социалните мрежи

Светлана Гущерова май потвърди слуховете, които се носят напоследък, че е бременна с четвърто дете. Хубавицата не съобщи новината директно, а направи това съвсем фино със стори в инстаграм.

В забавната публикация Гущерова сподели интересен колаж, в който млада жена при посещение на психолог казва, че нищо не я безпокои, а е дошла просто да си почине, защото има три деца. Под снимките Гущерова тагва дъщеря си и двамата си синове. Има и издайнически емотикон на бременна жена. Това накара мнозина да заподозрат, че Гущерови чакат нов наследник.

Реклама

Светлана и Християн станаха щастливо семейство през 2018 г. До момента имат 3 деца, но никога не е късно за още. Двойката тази година празнува своята дървена сватба - 5 годишнината от брака си.

Първото дете на двойката е момиче и се казва Анелия-Добромира, второто момче е с име Добромир. Както знаем, и двете деца са кръстени на Гущеров-старши. Основно от него зависи финансовото благополучие на цялата фамилия.

За името на третото си дете Светлана избра да носи името и на своите родители, и на съпруга си. То се казва Кристиан Валентин.

Преди няколко дни Светлана и Христиан се завърнаха от пътешествие, което отбеляза "дървената" им сватба на Малдивите. Преди да заминат, се говореше, че Христиан Гущеров има аерофобия и не желае да лети. Затова досега двойката пътува из Европа само с личния си автомобил. Бизнесменът изпитвал страх от летене. Той се появил преди време заради силна турбуленция, в която Гущеров попаднал.

Въпреки всичко Светлана успява да убеди съпруга си да се качи на самолета по повод годишнината им. В крайна сметка, за да угоди на половинката си, Гущеров преодолял страховете си.

Четете още

Гущерова става лице на кампания срещу насилието

Гущерова става лице на кампания срещу насилието

Гущерова посрещна 8 март в леглото

Гущерова посрещна 8 март в леглото

Реклама
Реклама
Реклама