Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13947047 www.bgdnes.bg

Гущерова посрещна 8 март в леглото

Дамите сияят на празника

Черната Златка и Бони получиха огромни букети в Деня на жената

Обичана жена е Светлана Гущерова.

Още в ранни зори съпругът й Християн я изненадва за празника на дамите. Бизнесменът събужда красавицата и й поднася букет от лалета, както и кутия скъпи шоколадови бонбони по случай 8 март. Светлана веднага се похвали с даровете на любимия си Хриси, както го нарича. Тя качи няколко снимки от семейното им ложе, на което се е излегнала, а до нея са бонбоните и красивите цветя.

Букети от любимите си получиха и други популярни жени в България.

Черната Златка е почетена от половинката си за празника. Любимият на плеймейтката, когото тя пази в строга тайна, й подарява огромен букет от рози. Димитрова остава очарована от милия жест и веднага споделя цветята в социалната мрежа.

Реклама

Същото направи и фолкдивата Бони. Хитовата изпълнителка получава яркочервени рози от любимия си.

Колежката й Емилия пък показа в Деня на жената как е изглеждала през годините. На празника тя винаги е била глезена от мъжа до нея. Жорж Башур задължително й подарява цветя, като всяка година те са различни.

Илиана Раева също се похвали с огромен букет. Най-вероятно цветята са от нейния клуб. Освен президент на федерацията по художествена гимнастика Раева развива и собствен отбор по този спорт. Децата, които тренират в него, обожават Илиана. И винаги се стремят да я изненадат.

Алекс от "Ергенът" също е уважена за празника на дамите. Мацката, която щеше да спечели първия сезон на шоуто, ако не си беше тръгнала доброволно, получава роза. От кого е цветето, тя не казва. Но се знае, че красавицата има човек до себе си. Само че го крие от медиите.

Че са подарили цветя на любимите си жени, се похвалиха и куп мъже. Певецът Васил Петров очарова майка си за 8 март. Българският Франк Синатра е изключително близък с жената, която винаги го е подкрепяла.

Рапърът 100 Кила пък сюрприза половинката си с красиви рози. Явор, както е истинското име на музиканта, е лудо влюбен в жената до себе си. И разбира се, не пропуска възможността да я зарадва за личния й празник.

Най-сексапилната българка Николета Лозанова прекара 8 март по женски заедно с дъщеря си Никол. Плеймейтката и момичето й цял ден обикалят като две приятелки навръх 8 март.

Четете още

Светлана Гущерова потъна в скръб, кучето й почина

Светлана Гущерова потъна в скръб, кучето й почина

Гущерова не дава децата на градина

Гущерова не дава децата на градина

Ето с коя известна е приятелка биячката от "Ергенът"

Ето с коя известна е приятелка биячката от "Ергенът"

Гущерова ще кръщава бебето на Азис

Гущерова ще кръщава бебето на Азис

Реклама
Реклама
Реклама