Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14538899 www.bgdnes.bg

Ще се омъжва ли пак СОФКА за ГРИНГО?

Глупости са, че съм в затвора, тук съм си, казва ексмъжът на певицата Тодор Давидов

Софи Маринова може пак да се вземе с бившия си съпруг Гринго, гласи последната клюка в певческите среди. Двамата се разделяха и събираха многократно, жениха се и се разведоха, но Софка продължава да си пада по здравеняка.

Реклама

В подкрепа на това твърдение издава и фактът, че Тодор Давидов, по-известен като Гринго, си е в София и не е бил зад решетките, стана ясно от него самия. На въпрос на "България Днес" дали е в затвор в Германия, както упорито се твърди напоследък по медиите, Гринго отговори: "Пълни глупости, тук съм си".

Факт е, че само от няколко дни огромният мъжага отново фигурира в мрежите. Той пак е активен във фейсбук, тик-ток и инстаграм. Публикува снимки с огромни кучета и скъпарски луксозни коли.

"Глупости са, че съм в затвора, тук съм си", каза Давидов и затвори телефона.

Софка и Гринго отново са близки и според слуховете наистина планират да се оженят. Това, разбира се, нищо не значи, защото е възможно двойката отново да се изпокара. Въпреки това Софка продължава да си обича Грингото и това е, кълнат се близки до певицата.

"С никой не ми е било толкова хубаво, колкото с него, въпреки че и много се караме и биехме", казва Софка за партньорството си с Гринго. Двамата се ожениха през 2019 г. и бяха много щастливи, но началото на пандемията сложи край на брака им. Наложи се певицата и съпругът й постоянно да са заедно, Софка нямаше концерти и това ги изнерви взаимно.

"Не се разбирахме и обстановката беше много нагнетена. Тогава поисках развод, тъй като се чувствах психически затормозена. Бях и изплашена от коронавируса", беше официалната версия на Софи Маринова. Неофициално приятелите й споделят, че Гринго й посягал, тъй като бил много ревнив и се дразнел от ухажванията на други мъже към любимата му. Раздялата минала по взаимно съгласие.

Малко след това Гринго и певицата пак движеха заедно, като дори обмисляха идеята отново да станат семейство. В този период Давидов се събрал с лоша компания, по думите на Маринова, и дори за малко не вкарал в нея и собствения й син Лоренцо. Става дума за разследвана от МВР престъпна банда, която прекарва бежанци от Сирия и Афганистан. И Лоренцо, и Софи отрекоха да имат общо с това.

Реклама

След като се разчу за проблема на Гринго, той се покри, но не в Германия, както се написа, а просто се "изключил от интернета", по думите му.

"Не ме занимавайте с глупости, моля", учтиво отказа да дава повече подробности къде е бил няколко месеца любимият на Софка. Той не дойде и на годежа на сина на певицата - Лоренцо, който продължи повече от три дни и щастливата майка почерпи цялата рода, както и колеги и приятели.

"Никога няма да оставя Гринго! Каквото и да е имало между нас, ние си оставаме приятели. Което може да значи и пак да се оженим, защо не", споделяла пред близките си Софка. Певицата обяснява, че винаги е живяла "през сърцето" и каквото и да реши, не съжалява за нищо в живота си.

"Когато избирам мъж, не слушам мозъка. Слушам сърцето си, там е истината", казва ромската перла и допълва, че така правят всичките й събратя ромите, с които тя много се гордее. Дали ще има нова сватба - предстои да видим.

Четете още

(ВИДЕО в материала) Софи Маринова стана булка! Да не се омъжи?

(ВИДЕО в материала) Софи Маринова стана булка! Да не се омъжи?

Годежът на Лоренцо като сватба

Годежът на Лоренцо като сватба

Софка иска да пее със световноизвестен диригент, мечтае да работи с...

Софка иска да пее със световноизвестен диригент, мечтае да работи с...

Софка купила скъпарски апартамент на Лоренцо

Софка купила скъпарски апартамент на Лоренцо

Реклама
Реклама
Реклама