Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14654450 www.bgdnes.bg

Чалгата отсвири НАЙ-МАЛКАТА фолкпевица

Данна купонясва в дискотека за 19-ия си рожден ден 

Без нито едно популярно име от чалгата отпразнува 19-ия си рожден ден фолкпевицата Данна.

Изпълнителката, която се слави като най-малката представителка на кръшния жанр, събра приятели в столична дискотека, но там нямаше представители от каймака на родния попфолк.

Публична тайна е, че чалга динозаврите не се радват много на успехите на младите си колеги, а Данна е една от най-слушаните певици и често има огромен брой участия за месеца.

Реклама

С къса и секси синя рокля 19-годишната девойка блести на купона, който съчетава с участие в нощното заведение. Получава много подаръци, балони, цветя и дори изкуствена торта, с която да се снима за спомен.

В края на миналия месец Данна имаше абитуриентски бал, след като завърши гимназията в родния си град Хисаря.

"Неусетно минаха цели 12 години в моето училище - СУ "Христо Смирненски". Като бях малка, мечтаех за този момент, а сега не искам да идва. Благодаря на всички учители, съученици, приятели за подкрепата и за тези 12 прекрасни, пълноценни и изпълнени с много емоции години. Обичам ви!", открехна душата си изпълнителката на "Бомба" и "Имаш да взимаш".

Даниела Пирянкова, както е истинското име на изпълнителката, завърши с отличен успех, а в същото време се справя страхотно и с музикалната си кариера.

Четете още

Вижте най-малката фолкпевица като абитуриентка, 18-годишната Данна пак заложи на ГОЛОТАТА

Вижте най-малката фолкпевица като абитуриентка, 18-годишната Данна пак заложи на ГОЛОТАТА

Данна пази песен повече от година

Данна пази песен повече от година

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама