Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14741037 www.bgdnes.bg

Българката с най-големите устни в света си търси мъж

Бившият екскорт Андреа Иванова твърди, че най-добрите любовници са полицаите

Българката с най-големите устни в света е на лов за мъж, гръмнаха световните медии. Бившата студентка по философия Андреа Иванова, която си натъпка в устните и гърдите промишлени количества силиконови филъри, признава, че й се иска "да се влюби лудо".

Реклама

25-годишната нашенка, отвяла, и то с огромна преднина и покойната сексбомба Ан Никол Смит, уточнява, че за да й се случи това, е необходимо "любовта да е истинска". Като желязно условие бившата ескортаджийка поставя потенциалните кандидати за сърцето й да приемат без никакви уговорки нейната визия.

"Бих искала да срещна правилния партньор за мен, защото любовта е най-красивото и значимо нещо на този свят - убедена е Андреа. - Много хора ми пишат в социалните мрежи и се радвам, че го правят, за да мога да избера най-подходящия човек, когото да обикна", допълва Андреа.

По думите на джуки номер 1 тя е имала вече "някои горчиви преживявания" в миналото и не се е чувствала "оценена" в предишни връзки.

"Днес обаче съм станала по-придирчива към мъжете, с които излизам и съм се е научила да поставям собственото си мнение на първо място пред мнението на другите", изповядва силиконовата шампионка. "Мои партньори в миналото са ме съветвали да променя външния си вид и да не бъда толкова екстравагантна, да нямам толкова много филъри. Никога не съм ги слушала и винаги сме се карали, защото не бих направил нещо за някой, който може да ме напусне по такива причини. Аз се харесвам такава и ще бъда, каквато си искам, без да се влияя от ничие мнение", сигурна е Андреа.

"Ако имам връзка с някого и той ми каже, че му е неудобно, когато върви с мен по улицата или на обществени места, тогава ще се разделим", категорична е българката с най-големите устни на планетата.

Реклама

"Ще се почувствам зле и обидена и ще се наложи да търся нов партньор, който няма да среща трудности с визията ми", допълни търсачката на "истинската любов".

На базата на натрупания опит Андреа разкрива, че "полицаите са най-добрите любовници". Топсиликонката не дава конкретни примери, предупреждавайки, че доскорошната й професия й е налагала да бъде дискретна в това отношение.

Наскоро "Джуките", както я наричат в светските среди, обеща да постави и друг световен рекорд - за най-големи скули. "Ще използвам природната структура на лицето си и ще надграждам, докато постигна търсения ефект", планира инфлуенсърката.

Тя не крие огорчението си, че много пъти се сблъсква с неразбиране, когато се опитва да сподели най-добрите според нея съвети за фитнес. "Хората просто не могат да прескочат бюста ми", смята бившото момиче за ескорт.

Досега Андреа си е поставила над 30 инжекции с хиалуронова киселина, всяка от които струва 400 лв. "В бюста си имам пък 1200 кубика и ще продължавам напред", казва тя. Преди две години екстравагантната нашенка се ожали, че семейството й приело на нож решението й да продължи да увеличава обемите на устните и гърдите си. "Близките ми смятат, че това е прекалено провокативно, но аз не мисля така. Моите приятели нямат проблеми с екстравагантната ми външност", разказва тя.

Доскоро Андреа твърдеше, че няколко клиники са отказали да й дадат още пълнители, тъй като бъдещите процедури можело да се окажат "фатални". "Моят лекар ме предупреди, че е опасно да инжектирам повече в устните си, защото се притеснява, че някои кръвоносни съдове ще бъдат блокирани. Той ме съветва постоянно да овлажнявам устните си, но въпреки притесненията му аз не се притеснявам. Мисля, че всичко ще бъде наред и че няма да се случи нищо лошо", сигурна е ходещата силиконова бомба. "Чувствам се добре и имам капацитета да издържа допълнителни филъри", сигурна е хиалуроновата изкусителка.

Четете още

Българското Барби стана на 25: Пожелавам си гадже и хиалурон

Българското Барби стана на 25: Пожелавам си гадже и хиалурон

Андреа със силикон №1 у нас
Андреа със силикон №1 у нас

Андреа със силикон №1 у нас

Реклама
Реклама
Реклама