Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14768051 www.bgdnes.bg

Иво Димчев: Всяко шоу може да мечтае за участник като мен

Артистът „вкара в леглото си“ скулптура на Вежди Рашидов

Всяко риалити шоу може да си мечтае за участник като мен. Аз съм перфектният играч - или много ме обичат, или искат да ме обесят“, отвърна провокативният артист Иво Димчев, който скоро бе един от победителите в кулинарното риалити по Нова тв „Черешката на тортата“, на въпроса на „България Днес“ дали би участвал отново в подобно предаване.

За мен скучното е най-интересно, защото тогава ме хващат лудите и започвам да се забавлявам или да тормозя леко другите. Попаднах на много учтиви и интелигентни играчи, които имаха сериозно самообладание. Аз не съм от най-възпитаните и имам нулев самоконтрол. Но пък съм културтрегерка и ми е простено“, беше уточнението на хореографа затова дали му е било любопитно или отегчително в шоуто. Чиято публика не ходи на концертите му според Иво. „Но знае ли човек, може някои от тях да дойдат следващия път. Това беше и целта ми“, добави той.

Реклама

Преди месец Димчев решава да снима видео за своя песен, незнайно коя. „Просто се надявах, че клипът с визуалния си материал ще е подходящ все за някоя от песните ми. Пробвах над 10 и нито една не ми се стори подходяща. Затова реших да направя парче специално за този клип, и написах SHOT. След Ковид, Баница, Шкембе, Водка и Феромони, беше време и на песен за всички добри Фотографи!“, сподели Иво и добави, че обича да снима клипове, за които има само бегла идея, но няма сценарий и локация. По този начин навремето снимал първите си клипове в Ню Йорк и Маями. Така и сега снимал SHOT, но този път дори нямал и песен предвид, а само идея за видео. „Единствената интимна сцена в новия ми клип е със скулптура на Вежди Рашидов, която купих за 10 бона преди няколко години! Знаех си, че някой ден ще го вкарам в леглото този божествен козело-демон!“, гяволее певецът.

Повечето сцени от видеото са заснети в дома на Иво, както и в столичните кв. „Обеля“ и ул. „Раковски“, където: „Един човек искаше да ме удари, докато снимахме. Вижда се в клипа как ми крещи, но после „блърнахме“ лицето му. За мен беше важно да се види реакцията на човек, излязъл очевидно да се напие с приятели, но изведнъж среща огромен розов мъж с каска и перо на главата и му идва нагорно“, разказа той. Снимки има и на хълм над Перник със заник към града. „Какъв по-хубав залез може да има човек! Един клип-импровизация, един малък гейпарад в Рударци, „Раковска“ и „Обеля“. Опознай „Обеля“, за да я обикнеш!“, саркастичен е творецът.

Четете още

НЕОЧАКВАНО! Иво Димчев се снима в сериала "Съни бийч"

НЕОЧАКВАНО! Иво Димчев се снима в сериала "Съни бийч"

Иво Димчев: Много сте ми банални в "Черешката на тортата"

Иво Димчев: Много сте ми банални в "Черешката на тортата"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама