Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/14935608 www.bgdnes.bg

Риалити победителите - шампиони по разводи

Руснакът Андрей, Благо Джизъса, Джино Бианкалана и режисьорът Зоран се разделят с половинките си

Разводи застигат победителите от риалити форматите! За разлика от тв предаванията, в любовта късметът изневерява на печелилите трудни битки и стратегии. Макар и да оцеляват в тежки изпитания, оказва се, че топ любимците на България не могат да се преборят за най-ценното - любовта и човека до себе си. За просперитета в личен план не им помагат и тлъстите суми, които прибират като победители. А може и точно там да се корени проблемът.

Реклама

Последният пример е фаворитът от третия сезон на "Игри на волята" Андрей Гридин. Съвсем скоро половинката му Ксения обяви, че двамата се развеждат. От клипчета в социалните мрежи стана ясно, че червенокосата мадама е взела решението, въпреки че все още трудно приема мисълта. "Когато обичаш един човек и се разделяш с него, защото разбираш, че повече не можеш, е много трудно", споделя рускинята. Тя се е изнесла от семейното жилище, като смята да отглежда общата им щерка.

Когато Андрей печели чека за 100 хил. лева от риалити формата "Игри на волята", той заяви категорично, че тези средства ще бъдат запазени за бъдещето на дъщеря му. Половинката на спортиста признава, че никога не е имала достъп до парите.

Драмите в любовта се отразяват на здравето й. Тя споделя за проблем, свързан с храненето, с който се опитва да се справи. В същото време рускинята разказва, че е голям фен на предаването, което покори бившият й, като дори три пъти се пробва, но я отрязват на кастингите. За сметка на това получава покана за следващия сезон на "Ергенът", но я отклонява, защото любовното разочарование е много прясно и все още болезнено.

Най-шумният риалити развод е този на футболиста Благой Георгиев - Благо Джизъса. След няколко известни половинки и четири деца миналото лято той подписа със знойната велинградчанка Полина на пищна церемония. Отношенията им не просъществуваха и година. Още докато Джизъса бе на снимки на "Сървайвър" в Доминиканската република през пролетта, тунинговата мадама съобщи, че иска развод.

"Не се разбирахме още отпреди да замине за "Сървайвър", никога не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме много различни и нещата не се получиха. Когато останах сама, вече ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна представа, че искам развод", заключи мъдро брюнетката.

Реклама

Когато ритнитопкото се прибра с чек от 150 хил. лв. като последния оцелял на острова, го чакаше неприятната изненада.

"Когато Благой разбра, че искам развод, поговорихме, но решението ми беше окончателно. Вече съм го обявила и съм си преценила, че не може да сме заедно повече. Благо, разбира се, беше изключително изненадан. Попита ме защо искам развод и други неща по темата, а аз му обясних. Накрая подписа споразумението за развод по взаимно съгласие и мълчеше през цялото време", каза Полина.

Тя обяви, че няма никакви претенции към печалбата, както и от хонорара му от 300 бона, които Джизъса прибира за участието си. Пожела му да си купи апартамент, за да има къде да живее.

Благо не се остави дълго на любовната мъка. Докато съдът се произнесе за развода, той вече срещна нова любов - щерката на Ванко 1 - Ивана. Колкото ще продължи поредната връзка на плейбоя, тепърва ще се разбере.

До раздяла с половинката се стигна и с предшественика на Благо, взел чека от "Сървайвър" - македонският режисьор Зоран Петровски. Той има 6-годишен син от актрисата Силвия Петкова. През лятото на 2021 г. Зоран замина за Филипините.

В последния епизод той не сдържа сълзите си, когато прочита писмото от жена си. След като се убеждава, че Силвия продължава да го обича, той признава опасенията си.

Оказа се, че на заминаване режисьорът вече бил обзет от тревога дали жена му ще го чака. "Бях на косъм да изгубя семейството си", признава Зоран, след като прочита писмото. С разтреперан глас и насълзени очи той обяснява дилемата, която го измъчвала и в крайна сметка разклатила брака му. Стараел се да е перфектен мъж и работел много, за да се грижи за семейството си. Но това означавало да прекарва по-малко време вкъщи, както и разреждане на споделените моменти с жена му. "А пък най-важна ми е тя... И на косъм да я изпусна. Не го исках това", проплака Зоран тогава.

Семейството му присъства на финала в родината, където се леят сълзи от щастие. Малко след това актрисата обявява разлъката с пост в социалната мрежа, но скоро след това го изтрива. Мистерията около актуалния статус на връзката им не продължава дълго. "Не се получиха нещата със Силвия Петкова", признава накрая финалистът от "Скритият идол". Наскоро той обяви новата си връзка, като пусна снимка с тръпката си във фейсбук.

Раздяла преживява в последните месеци и победителят от "Big Brother: Most Wanted" 2017 Джино Бианкалана. Той се сгоди за сексапилната докторка Кристиана Канева, а в началото на годината на бял свят се появи дъщеричката им. Каква е причината за разлъката, не е ясно. След като остава сам, Джино се завръща в Чикаго, където върти бизнес с тирове.

Това не е първа раздяла за двойката. По време на 5-годишната си връзка те се събират и разделят няколко пъти, като всеки път трият общите си фотоси и спират да се следват в социалните мрежи. Последователите на двойката се надяват брачната им криза да премине бързо, но част от тях не са големи оптимисти. Джино налива масло в огъня, като пише в профила си: "Ако окончателно те отрежа от живота си, разбери нещо, ти вероятно сама си ми дала ножиците". Риалити героят се размеква при мисълта за дъщеричката си. "Много ми липсваш, детето ми. Обичам те", пише Джино на фотос, на който е гушнал малката Данаила.

Крах за Пилетата на попфолка

Крах претърпява връзката на най-известните гаджета в музикалния бранш Райна и Константин именно след участието им във "ВИП брадър 1" през 2006 г. Красавицата чака своя любим на сцената, където му връчват чек за 50 бона.

След 6-годишна връзка любовта между Пилетата на попфолка рязко секва. Според запознати Коцето се е оплаквал от болезнената ревност на Райна, известна с лютия си македонски нрав. От своя страна хубавицата от Сандански споделя, че е хванала любимия си в изневяра. Приближените до известната двойка смятат, че за раздялата им са помогнали огромният интерес към връзката, клюките и медийните публикации.

Четете още

Зоран Петровски с ново гадже, сравниха ги с Николета и Ники М.

Зоран Петровски с ново гадже, сравниха ги с Николета и Ники М.

ТЕЖКА НОВИНА! Режат Благо за "Ергенът"

ТЕЖКА НОВИНА! Режат Благо за "Ергенът"

С този ли Поли замени Благо? Бившата на Джизъса опасно близка с попфолк изпълнител

С този ли Поли замени Благо? Бившата на Джизъса опасно близка с попфолк изпълнител

Зоран Петровски в любовна афера с актриса от "Войната на буквите"

Зоран Петровски в любовна афера с актриса от "Войната на буквите"

Реклама
Реклама
Реклама